Header Ads

RAW 2017. augusztus 28. - Cena és Reigns komoly összeszólalkozása - Teljes Adás

Az eheti Monday Night RAW Memphisből jelentkezett.
Fotó: WWE
Megtörtént Roman Reigns és John Cena között egy fantasztikus promó, valamint jött Brock Lesnar is, és az adást egy Női Címmeccs zárta le Sasha és Bliss között, de Jeff Hardy is célba vett egy címet. Erről bővebben ITT olvashatsz az összefoglalónkban.

6 megjegyzés:

 1. Ezt úgy kellene megcsinálják, mint japánban a Tanahashi vs Okada feud-ot. Okada hasonlít Romanre, Tanahashi meg John Cena. Okadat utálták, mint a szart Japánban, de feud végére ő lett a cég ásza, remélem a WWE is ilyen formátumban fog menni. Nem kell 3 év erre a feudra, hanem max 3 meccs, egy a No mercy-n, egy a Rumble-en, és egy a WM-en.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát nemtudom roman-nek az egész karaktere annyira el lett rontva a végtelen push-al hogy ebben a formában már szerintem soha nem fogja elfogadni a közönség bármi is történjen

   Törlés
  2. Roman egy bukás, nem egyéb, és igazad van, akármit csinálhat a WWE vele, neki már lőttek. Talán már egy heel turn se tudná megmenteni, mert akkor se azért kapna egy nagy boooooot, mert olyan jó heel, hanem azért, mert mindenki utálja, kivéve a 6 éves indiaiakat, akik védik a facen, meg egy két nőt.......még a 8 évnél nagyobb gyerekek is ki nem állhatják őt.

   Törlés
  3. Azért fogynak a legjobban Cena után a pólói? Nope. Bukás? Neki lőttek? :D
   mondjuk ha reálisan nézzük a nézők 30 %-a Smark ebből 20% a netről kalózkodja le a dolgokat. A maradék 70 casual Fan meg veszi a Reigns cuccokat (és előfizet a networkre). Szerinted melyik fogja érdekelni a WWE-t? A 30% vagy a 70?

   Törlés
  4. Az hazugság, hogy Roman cuccai fogynak a legjobban...ezt csak a WWE állítja. Nem kell nekik mindent elhinni, mert ha minden híroldal ezt cáfolja, csak a WWE állítja ezt, akkor ugye van valami érdekesség ott. WWE állandóan hazudik az ilyen dolgokkal..nem kell elhinni...

   Törlés
  5. Ha mondasz 1 értelmes indokot,hogy milyen előnye származik a WWE-nek ebből,hogy ezt hazudja aláirok mindent és nem kötök többet beléd!

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.