Header Ads

RAW 2017. augusztus 21. - A SummerSlam utórengései - Összefoglaló

Szombat óta ez volt zsinórban a harmadik éjszaka a brooklyni Barclays Centerben, a tegnap estétől eltérően ma hajnalban egy keményebb tábor szállta meg az arénát.
Fotó: WWE
A teljes adást ITT nézheted vissza, amíg az este folyamáig a WWE nem teszi azt fel hivatalos YouTube csatornájára. A cikkben található rövid összefoglaló videókban is majdnem benne van minden, előnye, hogy így nem kell bogarásznod azokat a dolgokat amire kíváncsi vagy.

Az adást az uralkodó, a címvédő, a vitathatatlan Univerzális Bajnok "The Beast" Brock Lesnar nyitotta. Paul Heyman és Brock Lesnar is nagyon boldog volt a tegnap este miatt, hát még a rajongók. Paul elmondta, hogy mint mondta ő nem jóslásokba szokott bocsátkozni, hanem Spoilereket mond, amely be is jött hiszen a SummerSlamen Lesnar mindenkit meghódított. A Fenevad számára két opció volt érvényben miután vissza jött a meccsbe, vagy meghódít mindenki vagy őt hódítják meg, azonban neki sikerült címet védenie Reigns tussolva. Ezt a mondatot imádták a nézők, majd megjött Braun Strwoman a "Strowman, Strowman" kántálás közepette. Nem is kellett sok Braun megfogta Lesnart és kétszer is bevitte rajta a befejező mozdulatát, majd felemelte az övet. Az adás későbbi felében bejelentették, hogy Brock Lesnar és Braun Strowman a No Mercyn összecsapnak a Universal Bajnoki Címért.

Big Cass vs. Enzo Amore - utcai harc
Enzo megkapta Kurt Angletől amit akart, így megküzdhetett korábbi barátjával Cass-szel egy utcai harcban. Amore, aki egyébként tegnap kiszabadult a cápaketrecből rengeteg játékszerrel érkezett meg egy bevásárló kocsival. Ezzel valamennyire sikerül ellensúlyoznia Big Cass dominanciáját, de Cass felülkerekedett és majdnem bevitte az Empire Elbowt, azonban össze esett, mert a térde nem bírta tovább, a bíró felmutatta az X-et, az óriás nem tudta tovább folytatni ezzel a győztes Enzo Amore lett.
Győztes: Enzo Amore
A WWE Sasha Banks tegnapi diadalmával dicsekszik. Emma az öltözőben panaszkodik Dana Brookenak arról, hogy az egész internet Sasha Banksről beszél. Ha két héttel ez előtt nyert volna, akkor ma mindenki róla beszélne, ő állna itt mint Női Bajnok. Brooke megnyugtatta mondván azért kapott ki, mert kopogott. Emma úgy vélte, hogy ő kezdte el a Női Forradalmat és lehetőséget kell kapnia, majd Nia Jax szidásába kezdte, csak épp nem vette észre azt, hogy ő ott van mögötte.

Emma vs. Nia Jax
Ha már siránkozott Emma kapott egy mérkőzést, amelyen nem volt momentuma sem, Nia Jax könnyedén legyőzte őt egy szamoai dobás után.
Győztes: Nia Jax

Elias vs. R-Truth
Elias egy R-Truthról írt dalát mutatja be, amelyet Mr. Whats Up megzavart. A mérkőzés rövid volt, amelyen Elias sikeresen győzött tussal R-Truth ellen.
Győztes: Elias

Kurt Angle érkezett, hogy bemutassa legújabb szerzeményét John Cenat. Érkezett is a tizenhatszoros világbajnok, de a tegnapi nappal ellentétbe a rajongók nem örültek neki. Az elmúlt hetekben megszokhattuk, hogy a haját visszanövesztő Cena elő szeretettel bohóckodik és kifigurázza a negatív embereket. Elmondta, hogy Angle megkérdezte tőle tegnap, hogy volna-e kedve mint szabadúszó megjelenni a ma esti Rawn, ő igent mondott ugyanis már régóta akart találkozni egy bizonyos személlyel. Meg is jött Roman Reigns szintúgy közutálatnak örvendve. Reigns nem örült annak, hogy John jártatja a száját a Twitteren ezért kíváncsi volt arra, hogy ezt megteszi-e itt is az ő yardján. John elmondta, hogy ezzel csak az az egy baj van, hogy ő nem beszélgetni jött, le is vette pólóját harcra készen. Erre megérkezett az Interkontinentális Bajnok The Miz, akinek nem tetszik, hogy megint két olyan ember van a ringben, aki kevés munkával is megkap bármit, ő az elmúlt 12 évben vár egy lehetőségre, amit nem kapott meg az olyanok miatt mint Roman Reigns vagy John Cena. Cena a rajongók legnagyobb örömére elmenne, de Miz nem hagyta neki és folytatta kifakadását. Cena kijelentette, hogy ha lehetőséget akar akkor ma este összecsap The Miz és egyik társával az új tag team partnerével, aki nem más mint Roman Reigns. The Miz szerint ez nem a saját pillanata. Megjön Samoa Joe, aki kijelenti, hogy ő lesz The Miz társa és elege van Reigns állandó száj jártatásából, John Cenanak meg egyszerűen neki esett. Be is fogta John-t a Coquina Clutchba, de kapott egy Superman Punchot Roman Reignstől.

Cedric Alexander, Rich Swann, Mustafa Ali & Gran Metalik vs. Noam Dar, Ariya Daivari, Tony Nese & Drew Gulak
A nyolc emberes cirkáló meccsen Cedric Alexander kopogtatta Tony Nese-t.
Győztes: Cedric Alexander, Rich Swann, Mustafa Ali & Gran Metalik 

A Cirkálósúlyú Bajnok Neville interjút készült adni, de Titus O'Neil közbezavart a protezsáltjával Tozawaval és bejelentették, hogy holnap a 205 Liveon Akira él a visszavágó lehetőségével.

Kurt Angle irodájában megjelent a fia Jason Jordan, aki meccset szeretett volna kérni. A fater megdicsérte eddigi teljesítményt, de óva intette fiát, aki azt kérte, hogy Finn Bálorral küzdhessen meg ma este. Angle szerint Jason még nincs ezen az előadói szinten, de végül megadta fiának a lehetőséget.
Fotó: WWE
Érkezett a ringbe Dean Ambrose és Seth Rollins, akik tegnap éjjel megnyerték a RAW Tag Team Bajnoki Címeket Sheamus és Cesaro ellen. Mindketten boldogok és kijelentik, hogy bárkivel megküzdenek ma este. A rajongók a Hardy Boyzt akarták, amit meg is kaptak. A két legenda először is gratulált a bajnokoknak, majd rengeteg Broken gimmick utalással elmondták, hogy szeretnének megküzdeni Ambrose-zal és Rollins-szal. Seth és Dean örült, hogy kapnak egy ilyen lehetőséget, hiszen mindketten a két testvért csodálva nőttek fel.

Dean Ambrose és Seth Rollins vs. The Hardy Boyz
Létrejött tehát az álommérkőzés. A testvérek az elmúlt hetekkel ellentétben nagyon összeszedték magukat és kontrollálni tudták a meccset, úgy nézett ki valóban felébredtek. Ez sikerült is, hiszen Jeff Hardy készült a Swanton bombára, de Ambrose a térdeivel kivédte azt, ezután a mini Shield visszajött a meccsbe és a tegnapi meccshez hasonlóan a Ripcord Knee és Dirty Deeds kombinációval megszerezték a győzelmet.
Győztes: Seth Rollins és Dean Ambrose

Megérkezett a RAW Női Bajnoka Sasha Banks, aki beszél a múlt éjszakáról és arról, hogyan fogja megvédeni a bajnoki címet bármilyen segítség nélkül. Meg jött Alexa Bliss is, aki Legit Loserként hivatkozott Sashara és kijelenti, hogy a jövőheti Memphisi Rawn él a visszavágója jogával. Tehát jövőhéten ismét címmérkőzés a RAW-n!

Jason Jordan vs. Finn Bálor

Jason szeretne kezdet fogni Bálorral, de Finn nem barátkozni érkezett és gyorsan bemutatta, hogy ellenfele még messze van az ő szintjétől és legyőzte az Angle fiút.
Győztes: Finn Bálor

The Miz és Samoa Joe vs. John Cena és Roman Reigns
Fotó: WWE
A meccset The Miz és John Cena kezdte, de időközben a néző sereg ismételten egy strandlabdával volt elfoglalva, közben jött Joe a meccsbe. Cena várt még a rajongók abba hagyjálk ezt, ami meg is történt csak épp Joe neki rontott. Szépen csordogált a mérkőzés majd a hajrában Joe befogta Cenát a Clutchba, Reigns jött volna menteni, de a Superman Punchal a társát találta teli, így Joe kilökte őt a ringből. Reignsnek sikerült végül bevinnie a Puchot a szamoain, Miz pedig készült a Skull Crushing Finale-ra Cenán, de John fordított és az Attitude Adjustmant után megnyerte a mérkőzést.
Győztes: John Cena és Roman Reigns

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.