Header Ads

Paige a visszatéréséről

Ha minden igaz, már csak hónapok kérdése... de vajon csak a nyakán fog múlni a dolog?


Paige és Alberto El Patron hétfőn egy jótékonysági bowlingbajnokságra látogattak el San Antonióban, ahol az egyik helyi internetes újság riportere megkérdezte tőle, hogy mikor láthatjuk őt újra a tévében. "Remélhetőleg már az elkövetkezendő hónapokban" - felelte Paige. "Még az van hátra, hogy a WWE orvosai is tisztázzanak."
Mint ismeretes, a születése óta gerincferdüléssel küzdő Paige már több mint egy évet hagyott ki nyaksérülés miatt, de hosszas rehabilitáció után idén nyáron már újrakezdte az edzéseket, és a saját orvosai szerint rövidesen készen fog állni a visszatérésre.
A legnagyobb kérdést immár Paige botrányai jelentik, amelyek igencsak megsűrűsödtek a távollétében, különös tekintettel a repülőtéri incidensre Albertóval, aminek kapcsán a hatóságok még mindig nem döntötték el, hogy vádat emelnek-e Paige ellen tettlegesség miatt. Bár az idő előrehaladtával ez egyre valószínűtlenebbnek tűnik, amennyiben mégis megtörténne, az a WWE szabályzata szerint automatikus eltiltást vonna maga után, ami Paige esetében már a - normál esetben elbocsátást jelentő - harmadik lenne. Enélkül viszont látszólag jó esély van arra, hogy még viszontláthatjuk őt a RAW vagy a Smackdown műsoraiban.Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.