Header Ads

Nyugodj békében Dallas" Big Country" McCarver!

Mint azt Dávid tegnap megírta, elhunyt napjaink egyik legnagyobb tehetségű IFBB profi testépítője Dallas McCarver. Úgy éreztem, muszáj írnom pár sort, tiszteletemet ezzel kifejezvén Dallas felé.
Fotó: Pinterest

Dallas McCarver rendkívül tehetséges volt a sportban, a versenytársai fiatal kora ellenére rendkívül tisztelték, többen a jövő Mr. Olimpiájának tartották, ami nem is meglepő, hiszen rövid idő alatt, ért el kiváló eredményeket. Már 21 éves korában profi versenyző volt. Dallast rengetegen szerették, ami meg is látszott, a Twitteren 475 ezren követték. Szabadidejében mindig próbált segíteni, válaszolni a rajongói kérdéseire. Igazi bajok típus volt, ez abból is látszik, hogy, idén márciusban egy Arnold Classic versenyen, felső légúti fertőzéssel küszködve is színpadra állt, igaz a versenyt nem tudta befejezni. Szerdán reggel azonban mindenkit váratlanul ért a hír, Dallas 26 éves korában elhunyt.

"Szeretlek, szia!" - ezek voltak utolsó szavai elköszönve barátnőjétől, Dana Brook-tól, akinek azt mondta, megy és készít magának valami kaját. Holtestére egy barátja talált rá, amikor már nem lélegzett. Azonnal kórházba szállították, de sajnos már ott sem tudtak rajta segíteni. Halálának okának az orvosok fulladást állapítottak meg, amit valószínű egy félrenyelt falat okozhatott. Ég veled bajnok!

Dana és Dallas pár napja még együtt birkóztak:

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.