Header Ads

NXT TakeOver: Brooklyn III. - Összefoglaló

Magyar idő szerint ma hajnalban került megrendezésre zsinórban harmadik alkalommal a brooklyni NXT TakeOver.

Fotó: WWE
Ezzel elkezdődött a SummerSlam hét, az NXT saját gáláján nagyon sokan tiszteletüket tették és számos meglepetést láthattunk, a TakeOver: Brooklyn-on öt mérkőzést rendeztek meg. A gálát ITT nézheted vissza, ha nem vagy a WWE Network előfizetője.

A Pre-Show:

Andrade Almas (with Zelina Vega) vs. Johnny Gargano
Nagyon jól megadták a gála alaphangját, pörgős és változatos mérkőzést tettek le az asztalra. Gargano közel állt a győzelemhez, hiszen a befejező mozdulatára készült azonban Vega egy kék DIY pólóval megdobta őt. Ez megzavart Johhnyt, aki kapott egy dropkicket majd egy DDT-t Almastól ezzel elveszítve az összecsapást
Győztes: Andrade Almas
Idő: 13:30


Érkezett a RAW kommentátora a korábbi NXT Tag Team Bajnok Corey Graves, hogy a címmérkőzés vendég kommentátora legyen.

NXT Tag Team Bajnoki Címmérkőzés: Authors of Pain (c.) vs. SAnitY
A gong előtt az AOP gyorsan rátámadt az ellenfelére, amelyből egy igazi káosz alakult. Amint rendeződött a helyzet megszólalt a gong, így elkezdődött a mérkőzés. Ezután kiderült, hogy Killian Dain helyett a vezető Eric Young lesz Alexander Wolfe társa. Nikki Cross megpróbált segíteni a társainak, de Akam megállította őt, azonban Dain nekik szaladt, így mindketten a Young által felállított asztalon végezték. Wolfe és Young ezután hatástalanították Rezart, így megnyerték a Tag Team Bajnoki Címeket. Nagy meglepetésre megjelent Bobby Fish és Kyle O'Reilly, akik kitakarították a ringet egyértelműen jelezvén, hogy megérkeztek a sárgák tag team divíziójába.
Győztes: SAnitY
Idő: 12:00


A következő mérkőzés vendég kommentátora a legendás WWE Hall of Famer Jim Ross volt.

Aleister Black vs. Hideo Itami
Először is jó volt látni az egykori Tommy Endet a ringben, akit nem is olyan régen még a HCW-ben csodálhattunk. A két erős rúgásairól híres szupersztár rendesen egymásnak esett. A meccsen Black arca vérezni kezdett és úgy nézett ki Itami megtudja verni, azonban a holland fordítani tudott és a Black Mass után megnyerte a mérkőzést.
Győztes: Aleister Black
Idő: 12:40

A női meccsen tiszteletét tette Sasha Banks, Bayley és Becky Lynch is.

NXT Női Bajnoki Címmérkőzés: Asuka (c.) vs. Ember Moon
Kettejük viszálya már régóta tartott, eddig senkinek sem sikerült még megállítani a japán lány Asukát, aki több mint 500 napja uralja a női divíziót. A mérkőzésen mindketten rendesen bekezdtek, amely közepén megvolt Ember momentuma. A felső kötélről bevitte az Eclipse befejezőjét, de Asuka kettőnél kitört. A második próbálkozás már nem sikerült, mert Asuka a bírót használta pajzsként. Asuka ezután megpróbálta bevinni a tust, de a bíró számolás közben észrevette Asuka csalását. A győzelemben ez sem tudta megállítani, mert ezután a submission-nel próbálkozott és az Asuka Lock után Moon lekopogta a mérkőzést ezzel továbbra is Asuka az NXT Női Bajnoka.
Győztes: Asuka
Idő: 14:50


A korábbi NXT Bajnokok Kevin Owens és Samoa Joe is megjelent a főmérkőzés előtt.

NXT Bajnoki Címmérkőzés: Bobby Roode (c.) vs. Drew McIntyre
Drew egykoron Vince McMahon kiválasztottja volt, de rossz útra lépett majd kénytelen volt újra felépítenie magát a WWE-n kívül. Visszatért az NXT-n keresztül, hogy célba vegye a Bobby Roode által birtokolt övet. A kihívó magassága és ereje azonnal előnnyé vált, de nem lehet csak úgy elbánni Roode-al. A bajnok tapasztalta szépen lassan előnnyé kovácsolódott és a Glorious DDT után közel került a győzelemhez, de Drew kitört. A második DDT-t is sikerrel beadta, de ezúttal megpróbálkozott a mozdulat ismétlésével, azonban McIntyre fordított a headbutt-tal majd a második Claymore után megnyerte a mérkőzést ezzel a bajnoki címet is. Drew nem sokáig örülhetett megérkezett újra Bobby Fish és Kyle O’Reilly, de nem egyedül velük tartott a korábbi világbajnok Adam Cole. Együttesen megverték a bajnokot, majd az NXT cím a bajnok előtt leguggoló Cole kezébe került.
Győztes: Drew McIntyre
Idő: 22:25

Cole és az Univerzum összehangja

Úgy néz ki, hogy ez volt Bobby Roode utolsó szereplése az NXT-ben, így kedd este debütálhat a SmackDown Live-on.

Roode kiakad

2 megjegyzés:

  1. Szerintem eléggé pörgős volt, és tetszett

    VálaszTörlés
  2. Nxt Takeover? FUCK THAT SHIT! ROH TAKEOVER! Az idei év 3. legjobb showja a WK11, és a Dominion 6.11 után. ADAM COLE BAYBAY!!!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.