Header Ads

Mike és Maria, Luke Harper és Eric Rowan is parkolópályára került

A téma az eheti Wrestling Observer Rádióban jött elő.
Fotó: WWE
Dave Meltzer és Bryan Alvarez először Mike és Maria Kanellis eltűnését tárgyalták meg, amit egyébként ők maguk sem értenek, de azt tartják valószínűnek, hogy a cég elvetette a velük kapcsolatos terveket. Szerintük nekik előbb az NXT-ben kellett volna megjelenniük. Majd előkerült Luke Harper és Erick Rowan neve is, akik szintén parkolópályára álltak, mert semmi ötlete sincs a kreatívnak velük.

5 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. az sd tag team részlege haldoklik, a 2 uson és a new dayn kívül nincs hiteles tt, és nem tudják, hogy mit kezdjenek harperrel és rowannel?
  mi van ezeknek az agyuk helyén zabpehely?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem SD Tag Team, női és világbajnoki divízió mint olyan nem létezik, a Shake Up során mindent tönkrettetek. Érdekes, hogy az SD csúcsa jelenleg a Mid-Card a US övvel. A TT-be bedobták a Benjamin-Gable párost, de azok sem lesznek sokáig. Harper lehetne mid-card bajnok is, de minimum TT Champ Rowannel, ők legalább hitelesek is lennének. Maria nem tudom miért van itt, birkózhatna, Mike meg az NXT-be vagy a GFW-be való.

   Törlés
  2. pedig hatalmas lehetőségek lennének a brand splinek..
   azok, akikkel ezelőtt nem tudtak mit kezdeni most a másik brandon a csúcsra juthatnának, de egyszerűen nem használják ki
   az sd női részleg is semmilyen, mintha nem is lenne, nem lehet komolyan venni, és asukat is a rawra akarják rakni...
   szerintem az lesz a vége, hogy pár év múlva megint egyesítik a brandeket, amit nagyon nem szeretnék és kívánom, hogy ne legyen igazam

   Törlés
 3. Lehet, hogy túl sok pankrátora van a WWE-nek, tényleg sokan csak live eventeken szerepelnek, vagy ott sem, mert nem tudnak velük mit kezdeni. DE lehetne úgy is, hogy több műsorszervezőt vesznek fel,akiknek lenne ideje foglalkozni az összes emberrel. Lehetne az első szegmens a leggyengébbek között, a műsor közepén a tagteam/midcard, a végén meg a main event. De nem kellene mindig csak ugyanazoknak szerepelni, sőt. Vagy más megoldás lenne a nem szereplő emberek kihasználására, ha tournamenteket rendeznének közöttük, akár nem állandó címekért csak 1-2 díjért. (Év jobbere pl. :))

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.