Header Ads

Miért vesztett Rusev a SummerSlam-en?

A pletyka malom néha nagyon erősen őröl, aminek az áldozata a héten Rusev lett. Amikor vasárnap a SummerSlam-en tíz másodperc alatt két vállra került Randy Orton ellen, sokan egyből a legrosszabbra gyanakodtak.

http://wrestlingnews.co/wp-content/uploads/2017/08/randy-orton-rusev-summerslam-768x512.jpg
Fotó: WWE
A hét folyamán olyan hírek láttak napvilágot, miszerint Rusev rosszul érzi magát a szervezetnél, és az elbocsájtását kérte a vezetőségtől. Mivel sem Orton, sem pedig Rusev nem voltak jelen az eheti SmackDown adáson, ezek a pletykák csak erősödtek.

Most pedig kijelenthetjük, ezek a hírek teljes mértékben valótlanok voltak!

De mégis fennmarad a kérdés, hogy miért is vesztett akkor 2 perc alatt, ebbe beleértve a meccs előtti dulakodást is, a nyár legnagyobb esemény a valamikori US bajnok. Erre a kérdésre a választ a Wrestling Observer Newsletter adta meg, miszerint Rusev-nek kevesebb köze volt a vereségéhez, mint Randy Orton-nak.

Randy Orton az elmúlt két feud-jából vesztesen távozott. Orton Bray Wyatt, és Jinder Mahal ellen is alul maradt, így feltétlen szüksége volt egy PPV győzelemre, hogy a karaktere hitelessége fennmaradjon.

Tehát Rusev nem büntetésből szenvedett vereség, hiszen a vezetőségnek erre semmi indoka nem volt. Aki pedig szívesen megnézne egy rendes összecsapást azoknak sem kell aggódniuk, hiszen kettőjük párharca folytatódni fog a jövőben.

4 megjegyzés:

 1. 2x van ugyanaz a hír: http://www.pankracio.com/2017/08/summerslam-ezert-vesztett-rusev-10.html ;)

  VálaszTörlés
 2. Orton vesztett feud-ot Wyatt ellen? Elnyerte Bray-től az övet :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. de a house of horrors meccset elvesztette és ez volt s feudzáró meccsük

   Törlés
  2. Annak a feudnak az egyedüli vesztesei mi voltunk, 6 hónapon kereztül tökéletesen építették, majd a WM-en (szokás szerint, fuckin PRManiabooking) elbasztak mindent.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.