Header Ads

Miért jó, hogy Corbin elvesztette a táskát?

A hét témája egyértelműen Baron Corbin táska vesztése, aki elvesztette a Money in the Bank kontraktusát miután azt sikertelenül váltotta be az eheti SmackDown-on.

Fotó: WWE
Szerda reggel nyaralásom során én is megrökönyödve olvastam ezt a Corbin hírt, amely döntés először nekem sem tetszett, de gondolkozni kezdtem majd ebben segített Doktor bejegyzése az oldalunk olvasói csoportjában. Szóval miért is jó, hogy Corbin nem lesz WWE Bajnok a közeljövőben? A Main Rosteren csak a tavalyi WrestleMania óta szerepel és még elmaradt egy erős mid-card futás a részéről, persze ezt hallván sokan előjönnek a jobberből ékkővé váló Jinder Mahal példájával, amely valóban nagyon kirívó eset, de teljesen más tészta.

Az egész dolognak az a lényege, hogy ezzel megvédték Corbint a gyors haláltól, ugyanis lehet a bajnoki futása sikertelen lett volna, amely után a mid-cardba küldenek ahonnan nagyon nehezen tudsz visszajönni, ha nem vagy egy zseni és lehet szépen, lassan innen is eltűnsz majd, erre valóban nagyszerű példa Jack Swagger esete. Baron táska beváltásával egy erős mid-card öv futással és legalább másfél év elteltével semmi probléma sem lett volna.

Miért így történt? Erre egyszerű a válasz, hiszen ha a SummerSlamen veszti el a táskát a címmeccsben akkor azzal valóban sérülhetett volna karaktere, így viszont Cena szívatta meg, aki vasárnap az ellenfele lesz és törleszthet rajta. Ezzel a döntéssel segíthetik őt jobban eladni, hiszen a nagy lehetőségért ezentúl kőkeményen meg kell dolgozni és sikeresen végig menni a kreatív által előre kitaposott úton, amely könnyen hangzik, ám mégis nagyon könnyű belebukni.

Erre a hibás döntésre maga a szervezet is rájöhetett és úgy döntöttek, hogy még a nagy eseményén előtt gyorsan javítják elhamarkodott döntésüket. Kétségtelen, hogy ha Corbin szépen lassan fejlődik és birtokolni fog egy US vagy egy Interkontinentális övet, idővel a cég top heel pankrátorává válhat a Lone Wolf karakterével.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.