Header Ads

Mi lesz The Miz és az IC cím sorsa?

Rengeteg spekulációt látott napvilágot a közelmúltban, aminek a témája The Miz volt, és az Ő általa birtokolt, régen oly sokat jelentő Intercontinental Championship. Sajnos az öv mára csak a SummerSlam Pre-Show-ra fér be.

http://www.pwmania.com/wp-content/uploads/2017/02/miz-maryse2.jpg
Fotó: PWMania
Ennek a tényét The Miz elég érhetően a nagyvilág tudtára adta, amiben legyünk őszinték igaza van, hiszen jelenleg egy igazi bajnok valamire való bajnok nélkül.

Korábban mi is beszámoltunk róla, miszerint Jason Jordan, majd egy kisebb karakter felépítés után a későbbiekben The Miz ellenfele lehet a címért. Ám sajnos ezek a tervek bukni látszanak, hiszen Jordan karaktere egyáltalán nem jött a WWE közönségének, és úgy néz ki, hogy a vezetőség is inkább kudarcnak, mintsem sikernek könyveli el.

A pletykák szerint viszont The Miz-nek szüksége van hiteles kihívókra, hogy a cím birtoklása ismét értelmet, és presztízst nyerjen, és a WWE-nek már állítólag meg is van a B terve. Samoa Joe lehet az, aki a későbbiekben az IC cím birtoklására törekszik majd. Az igazsághoz hozzátéve a cím ismét némi értékhez jutna ha az Samoa Joe kezébe kerülne. The Miz remek munkát végez, mint Heel karakter, így ebben a viszályban biztos Joe lenne a face karakter, hiszen a nézők a rossz fiú karakter ellenére is imádják.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.