Header Ads

Mi a legnagyobb baj Jinder Mahal címmeccseivel?

Az elmúlt időszakban nem valami sikeresek a WWE Bajnoki Címmérkőzések és ez a SummerSlamen sem volt másképp.
Fotó: WWE
Nem azzal van baj, hogy Jinder Mahal jelenleg a WWE egyik világbajnoka, hanem azzal ahogy megvédi a címet, amelyre csak a Singh Brothers segítségével képes.

Talán most már a WWE-nek el kellene gondolkoznia azon, hogy érdemes-e feláldozni a SmackDown világbajnoki divízióját a kinézetével kitűnő Mahal miatt. Mahal uralkodása annyira súlytalan, hogy a SummerSlam előtti adásokon a szegmensein és meccsei olyan helyre lettek berakva, ahol ez nem megszokott, az első szegmens vagy épp a main event rendre a US Bajnoki Cím körüli viszállyal volt kapcsolatos. Az indiai 1 milliárdos piac ide vagy oda, ez hosszútávon más térségeken nem lesz kifizetődő, főleg, hogy eddig nem nagyon sikerülnek az indiai célkitűzések.

Fotó: Wrestling Forum
Még 2004-ben volt példa hasonlóra, amikor JBL rendre külső segítséggel védte meg a címet The Undertaker, Eddie Guerrero vagy ép Booker T ellen, neki a Cabinet volt a segítségére. Akkor abból egy Fatal 4 Way meccset csináltak az Armageddon gálán, de miután a Heindereich kiszedte Undertakert a meccsből, JBL segítség nélkül behúzta a mérkőzést. A heel karaktere miatt utálták, de akkor ő egy harcoló bajnok vagyis fighting champion volt. A következő WrestleManián ráadásul megcsinált a következő nagy sztárt John Cena személyében. Előjöhetünk egy két évvel ezelőtti példával is. Seth Rollins az Authority pártfogoltja volt, de mégis képes volt egymaga megvédeni a WWE Bajnoki Címet Sting és Kane ellen, mutatván, hogy egyedül is képes erre, aztán jött a sajnálatos sérülés.

Természetesen kezdetben nem is lenne baj ezzel a bookingal, mert ez egy normál heel viselkedés, de így jelenállás szerint Jinder képtelen egymaga nagy meccset nyerni, ami el vesz a hitelességéből. Valamint az olyan nagy események mint a SummerSlam általában forduló pontot hoznak, de most semmi sem változott, így a bajnok segítséggel győzte le Nakamurát. A Hell in a Cell mérkőzés kiváló bizonyítási lehetőség lenne, de hát a Singh Brothers a Punjabi Prisonbe is bejutott, igaz az nyitott tetejű volt, míg a cella nem.

6 megjegyzés:

 1. jinder néhány hónapja a jobberek legalja volt, érthető, hogy nem nyerhet tisztán, még így sem hiteles, de szerintem az még hiteltelenebb lenne, ha néhány hónapja még mindenki megver, mostmeg tisztán legyőzöd randy ortont, meg shinsuke nakamurat

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kezdetben így is kellett csinálni, de mostanra már sok. A WWE meg letagadja, hogy Jinder valaha is jobber lett volna.

   Törlés
  2. igen, de az emberek tudják, ezért is nem lehet komolyan venni a futását
   szerintem jó bajnok lenne, ha előtte nem jobbolt volna úgy... az egész karrierjében

   Törlés
 2. Ugyanez volt Kewin Owens-el a Raw-n... Jericho csalt be neki mindíg... teljesen legyengítve a karakterét...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pontosan! Vagy ugyan ez a helyzet Miz-el. Ő mindig is egy "csaló" karakter volt, aki nem tisztán nyerte a meccseit, de eddig legalább saját magán segített. Most meg kész hadserege van, akik segítenek neki, így meg gyakorlatilag legyőzhetetlennek kellene lennie. 4 az 1 ellen állandóan...

   Törlés
 3. Szerintem maga a karakter nem megfelelő. Én a WWE helyében inkább odaadnám a világ minden pénzét Sonjay Dutt-nak, hogy oda szerződjön, és vele hódítanám meg az indiai piacot...

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.