Header Ads

Low-Ki távozott a GFW-től... újra.

Újabb rossz hír érkezett a Global Force Wrestling rajongóinak, ugyanis több forrás megerősítette, hogy a korábbi X-Division bajnok Low-Ki távozott a szervezettől, miután felvették a Bound for Glory-hoz vezető adásokat a héten.
Fotó: 411mania
Low-Ki idén áprilisban tért vissza rosterbe, és rögtön meg is nyerte az X-Division bajnoki címet, amit azóta Sonjay Dutt elvett tőle. Azt, hogy ilyen hirtelen miért hagyta ott a céget, annak több oka is lehetett. Az egyik változat az, hogy pénzügyi gondok álltak a távozása mögött. A másik eshetőség, amit a GFW-től származó források állítanak az, hogy Low-Ki nem volt elégedett a karrierje alakulásával. A kreatív csoport az X divízió felé terelte, a Bound for Glory-n egy Ultimate X mérkőzés egyik résztvevője lett volna, miközben ő a GFW nehézsúlyú bajnoki címéért akart volna megmérkőzni. Erre minden esélye meg is lett volna a múlt heti Destination X adáson, ha a korábbi bajnokot Alberto El Patron-t nem függesztik fel és fosztják meg a bajnoki címétől. A GFW forrásai szerint az elválás barátságos volt.


Az ötszörös X-Division bajnokot a ma este látható IMPACT! adásán még láthatjuk küzdeni egy Gauntlet mérkőzésen, amit Jim Cornette írt ki a megüresedett GFW világbajnoki címért.
Fotó: Impact Wrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.