Header Ads

Low-Ki az AJ Styles és Samoa Joe-val töltött időkről

A GFW IMPACT! pankrátorai Low-Ki, Trevor Lee, és Sonjay Dutt csütörtökön egy konferencia hívás során adtak interjút. 
Fotó: Impact Wrestling
A korábbi X Division bajnok Low-Ki elmondta milyen volt dolgozni AJ Styles-szal és Samoa Joe-val. A jelenlegi WWE-ben dolgozó AJ Styles és Samoa Joe az egykori TNA szervezetnél szereztek maguknak hírevet, azon belül is leginkább az X Division részlegnél ahol együtt dolgoztak Low-Ki-vel is. Míg a Low-Ki visszatért a Global Force Wrestling-hez az utóbbi időben, és ismét megnyerte az X Division bajnoki címet (azóta elvesztette a Sonjay Dutt ellen Indiában), Styles és Joe a WWE-hez mentek, és a cég egyik legfoglalkoztatottabb előadói lettek. Sonjay Dutt, és Low-Ki is dicsérően nyilatkozott AJ-ről és Joe-ról. Low-Ki a következőket mondta:  

Tudom, hogy ez a két pankrátor milyen keményen dolgozott a ringben, hogy elérjék azokat a sikereket ahol most tartanak. Sokat dolgoztunk együtt és elsőként tapasztaltam meg a  versenyképességüket. Tanúsítom, hogy ehhez a munkaerkölcs ami nekik van elkerülhetetlen.

A Low-Ki a múlt hét csütörtökön az IMPACT! adásán csatlakozott az LAX-hez, míg AJ Styles és a Samoa Joe a SummerSlam-en fog címmérkőzést vívni. Mindhárom pankrátor történelmet ír egyedülálló módon a jelenlegi szervezeténél.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.