Header Ads

Jon Jones a SummerSlamen balhézna

Az elmúlt időszakban beindultak a pletykák arról, hogy Brock Lesnar visszatérne a UFC-be.
Fotó: Composite
Nem telt el sok idő a hír után nem sokkal UFC Light Heavyweight Bajnoka Jon Jones kihívta Brock Lesnart. Ez a bajnoki cím a második legnagyobb öv a Nehézsúlyú Cím után. Jonest, aki egyelőre még nem védte meg a címet, arról kérdezték, hogy megjelenne-e a SummerSlamen Brooklynban. A válasza ez volt.

Megfordult a fejemben.

A UFC és a WWE rajongói nagyon izgatottak miután Jones kihívta Lesnart Daniel Cormier elleni győzelme után.

Brock Lesnar ha tudni akarod milyen érzés szétrúgatni a segged egy 40 fonttal kevesebb sráccal, akkor találkozz velem az Oktagonban.

Lesnar nem sokáig hallgatott rögtön válaszolt.

Vigyázz mit kívánsz fiatal ember.

Lesnar legutóbb Mark Hunt ellen lépett a ketrecbe a UFC 200-on, de végül elmeszelték, mert pozitív volt a dopping tesztje mindkét vizsgálat után. Valószínűleg csak a WrestleMania után mehetne vissza a UFC-be, mert le kell járnia a USADA tiltásának és legalább két hónap tiszta edzés felkészülés kéne Lesnar részéről, így ebbe nem fér bele a pankráció. A UFC-s eltiltása egyébként a nyáron járt le, de dopping tesztet végző szervezeté még nem. A Lesnar a SummerSlam utáni adásokra is hirdetve van és a WrestleMania 34-en biztosan ott lesz. A WWE-vel való szerződése a WrestleMania után fog lejárni, így tehát áprilistól szabad lehet, ha nem hosszabbít a WWE-vel.
A SummerSlamen Brock Lesnar egy Fatal 4 Way meccsen kényszerül megvédeni az Univerzális Bajnoki Címet Roman Reigns, Braun Strowman és Samoa Joe ellen. A meccs tétje egyben Lesnar WWE karrierje is, hiszen Paul Heyman kijelentette, hogy ha Lesnar elveszti a címet, akkor mindketten távoznak majd. Nagyon nagyot szólna, ha a WWE engedélyezné Jones szereplését, aki közbezavarása miatt Lesnar elvesztené a címet.

2 megjegyzés:

  1. Az mondjuk nem lenne rossz ötlet ha a WWE és az UFC sztárjai keverednének egymással alkalmanként csak ehhez ugyebár az kéne hogy Vince meg Dana White megegyezzen

    VálaszTörlés
  2. Heyman kilép ha Lesnar veszít? Király! :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.