Header Ads

Johnny Impact debütált a Global Force Wrestlingnél

Az eheti csütörtök esti adásban megrendezésre került egy Gauntlet mérkőzés a megüresedett GFW Global bajnoki címért. Ezen a mérkőzésen láthattuk először a korábbi WWE és Lucha Underground sztárt Johnny Impact-et.
Fotó: Impact Wrestling
A PWInsider arról számolt be, hogy Johnny Impact (WWE-ben John Morrison, Lucha Underground-ban Johnny Mundo) a közelmúltban leszerződött a GFW-el. A szervezetnél betöltött munkájával várhatóan jelentős szerepet fog játszani a cég előrehaladásában. Johnny-t már láthatták a rajongói fellépni a szervezettel a pár hete megrendezett élő show-n New Yorkban. A tévénézők azonban most csütörtökön láthatták először az Impact zónában, amikor is részt vett a 20 emberes Gauntlet mérkőzésen az új GFW bajnoki címért. Johnny bejutott az utolsó három ember közé, ahol a győztes, Eli Drake vette el a bajnoki esélyeit.
Johnny Impact 2011-ben távozott a WWE-ből, ahonnan a Lucha Underground szervezethez igazolt, ahol bajnoki címet is szerzett. A jelenlegi munkáltatója a GFW rendkívül elégedett a teljesítményével, és állítólag Johnny is jól érzi magát a cégnél. Ennek eredményeképpen jelentős szerepet fog játszani a vállalatnál a 2017-es év hátralévő részében, és ott lesz a fő történetszálban az idén novemberben megrendezésre kerülő, a GFW legnagyobb PPV-jén a Bound for Glory-n. A kezdeti pletykák arra utalnak, hogy a Johnny lesz az első számú kihívója  a jelenlegi bajnok, Eli Drake-nek. Taya Valkyrie-t, Johnny menyasszonyát is rövid időn belűl láthatjuk debütálni a cégnél.
Johnny Impact debütálása

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.