Header Ads

John Cena lehet az új Knight Rider sztárja

A WWE szupersztárja John Cena egyre közelebb van a Hollywood-i mainstream filmezéshez.
Fotó: Wrestling Rumors
Pályafutása legelején a Tengerészgyalogos című filmben szerepelt, amely azonnal kasszasiker lett és a következő részek, amelyekben már nem ő volt a főszereplő nem voltak sikeresek. Ezek után kizárólag a pankrátor karrierjére koncentrált, de az elmúlt években közeledvén a 40-hez elkezdett a színészi karrierjére is koncentrálni. Idén a 40. születésnapját ünnepelte és nem régiben egy sikeres projektben szerepelt a Trainwreck and Sistersben, majd idén megkapta az egyik főszerepet a Transformers spin-offjában a Bumblebee című filmben.

A hírek szerint újabb sztár szerepet kaphat még pedig az új Knight Riderben, amely az egykori hazánkban is nagy sikerű sorozat rebootja lesz és a Jump Street 21 illetve 22 stílusában szeretnék megalkotni. A híresztelések szerint a legendás David Hasselhoff nem kap szerepet, hiszen karakterét Michael Knight-ot John Cena fogja alakítani.

A világon egyelőre azonban úgy tűnik, hogy a régi sorozatok filmben történő felújítása nem igazán box office, hiszen The Rock Baywatchja sem lett olyan sikeres mint várták, amely szintén egy Hasselhoff sorozat volt egykoron, amelyben Hulk Hogan, Macho Man és Ric Flair is vendégeskedett Big Van Vader kíséretében. Mindkét sorozatot rendszeresen vetítik egyéb mellék csatornákon kicsiny hazánkban.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.