Header Ads

Interkontinentális Bajnoki Cím: The Miz a hatodik helyre lépett fel az örök ranglétrán

The Miz a legendás The Ultimate Warriort érte utol.
Fotó: WWE
The Miz Interkontinentális Bajnokként egy nagyon komoly mérföldkövet ért el, hiszen beérte a ranglistán a WWE Hall of Famer Ultimate Warriort, amivel a hatodik helyre lépett föl, mint a leghosszabb ideig uralkodó Interkontinentális Bajnok. Miz pályafutása során hétszer nyerte eddig meg ezt a bajnoki címet, amelyeket összeadva összesen 433 napnyi uralkodást kapunk. Az aktív roster tagjai közül legközelebb Shelton Benjamin áll hozzá 355 nappal, aki mögött közvetlenül sorrendben The Rock, Jeff Hardy, Chris Jericho és Dolph Ziggler van. A hollywoodi szupersztár 20 nap múlva feljöhet a harmadik helyre ugyanis közel áll, hogy megelőzze Razor Ramont, Tito Santanat és Honkey Tonk Mant, akik előtt vannak az 500 fölöttiek nevezetesen Don Muraco és Pedro Morales, ők viszont még messze vannak.

2 megjegyzés:

  1. minden idők legnagyobb ic bajnoka...
    a tavalyi futása csodálatos volt, oly sok év után végre valaki jelentőséget adott az övnek, de átrakták a rawra és tönkretették

    VálaszTörlés
  2. Nekem az IC öv volt a kedvencem örökké. Miz, ha nem is emelte olyan szintre az IC övet, mint Nakamura az IWGP IC övet, még is visszahozta az értékét az övnek. Valahol neki is jár az az öv, hiszen az IC övet mindig is a legjobb workerek kapják meg.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.