Header Ads

Impact Wrestling 2017. augusztus 10. - Összefoglaló

Az eheti Orlandóban felvett IMPACT! adáson folytatódik a Super X torna, Grado szembenéz Kongo Kong-al, a Veterans of War kihívja az LAX-et a csapatbajnoki övért, és láthatunk egy 6 emberes mérkőzést Low-Ki, Trevor Lee, Bobby Lashley és Matt Sydal, Sonjay Dutt és Alberto El Patron között.
Fotó: Impact Wrestling
Az adás az L.A.X és az V.O.W közötti, épületen kívüli verekedésével kezdődik. A két csapat az este folyamán megmérkőzik az egyesített csapatbajnoki címért egy Street Fight meccsen.
A nyitó Impact intro után, a Knockouts bajnok Sienna a gyűrű közepén ül, miközben egy mikrofon van a kezében. Sienna kéri Karen Jarrett-et, hogy mondja el, ki lesz az ellenfele a jövőheti Destination X adáson. Karen megérkezik a ringbe, és elmondja Sienna-nak, hogy soha nem szerette, majd bemutatja az ellenfelét, aki nem más mint a Hall of Fame Gail Kim. Sienna-t és Gail-t a bíróknak kell szétválasztaniuk miután egymásnak estek.
A backstageben láthatunk egy párbeszédet Grado és Joseph Park között. Grado csalódott, hogy nem sikerült megkérnie Laurel Van Ness kezét, és fél a kitoloncolástól.

Laredo Kid & Garza Jr vs. El Hijo De Fantasma & Naomichi Marufuji – International Tag Team Match
A látványos mozdulatokkal teli mérkőzést a NOAH Pro Wrestling pankrátora Marafuji fejezi be, a Sliced Bread mozdulattal sikerül kikopogtatnia Garza Jr.-t. A meccs végén mindkét csapat tiszteletét fejezi ki egymásnak, és kezet ráznak.
Láthatunk egy promó videót az Ohio vs Everithyng (OVE) csapatról, akik jövő héten debütálnak a cégnél.
Grado & Joseph Park vs. Kongo Kong - Hadicap Match
Sem Park, sem Grado nem akarja kezdeni a mérkőzést Kong ellen, így kő-papír-ollóval próbálják eldönteni ki lépjen először a ringbe. Grado kezd de hamar cserélnek. Majd ketten sem tudják megállítani Kong-ot aki ad egy Chokeslam-et Grado-nak majd Parkot pinneli egy ágyúgolyó támadás után. A meccs után Kong megtámadja még Grado-t , de jön Laurel Van Ness és megüti Kongo-t. Tyrus lép a ringbe, majd Laurel kivezeti Kong-ot.
Trevor Lee, Lashley és Low-Ki interjút ad McKenzie Mitchell-nek a backstageben a közelgő hat emberes csapat mérkőzésről Alberto, Sonjay Dutt és Matt Sydal ellen. Lee elmondja Sonjay-nek, hogy megmutatja neki, ki az igazi X Division bajnok. Low-Ki üzen Alberto-nak, hogy hibát követett el mikor nem csatlakozott a LAX-hez. Lashley elmondja Sydal-nek, hogy ma este fájdalmat okoz neki, majd hozzá teszi a partnereinek, hogy nem a barátai, és hogy jobb ha nem állnak az útjába.

Ezt követi egy Lashley MMA edző videó, az American Top Team-el. A videó arról szól, hogy Dan Lambert el akarja csábítani Bobby-t a pankrációtól, hogy csak az MMA-vel foglalkozzon. Jarrett azt mondja, hogy Lashley-nek szerződése van a GFW-el, majd megemlíti Lashley jövőheti mérkőzését Matt Sydal-el a Destination X-en.
Dutch Mantell leül Bobby Lashley-vel és Matt Sydal-el, hogy megbeszéljék a nézeteltérésüket. A megbeszélés hamar kakaskodásba torkollik. A korábbi nehézsúlyú bajnok megragadja Sydel-t a nyakánál fogva, majd a biztonságiak közbe avatkoznak.
A szünet után egy rövid videó jelenik meg, amin Bruce Prichard és a Karen Jarrett beszélget múlt héten. Jeremy Borash bejelenti, hogy Bruce Prichard várhatóan bejelentést fog tenni jövő héten, ami hatással lesz a teljes Impact rosterre.
LAX (C) (Santana & Ortiz) Konnan, Homicide, Diamante és Low-Ki vs. Veterans of War (Wilcox & Mayweather) – Street Fight for the Unified Tag Team Championship
A háborús veteránok egy asztalt összetörnek Ortiz-al de a Homicide kihúzza a ringből a bírót. Diamante elvonja Mayweather figyelmét, és lehetővé teszi, hogy Santana egy széket dobjon az arcába! Low-Ki odabilincseli Mayweather-t a kötélhez. Így Willcox magára marad amit a csapatbajnokok ki is használnak. Santana befejezi a mérkőzést mikor az asztalba löki Willcox-ot.
ACH vs. Taiji Ishimori – Super X Cup Semi-Final Match
A döntőbe jutásért mind két pankrátor mindent megtesz. Igazán pörgős, látványos meccset láthatunk, amit végül Ishimori-nak sikerül megnyerni egy 450 Slpash mozdulattal. A döntő másik résztvevője Dezmond Xavier is ott volt a helyszínen, és a mérkőzés után oda is ment Ishimori-hoz, hogy szembenézzen a jövőheti ellenfelével a Super X torna döntőjében.
Alberto El Patron, Matt Sydal & Sonjay Dutt vs. Bobby Lashley, Low-Ki & Trevor Lee

A nehézsúlyú bajnok azonnal nekiesik Low-Ki-nek, hogy megtorolja a múlt heti támadást. Lashley is szembe néz jövő heti ellenfelével Sydal-el. Trevor Lee az X Dvision bajnoki övben harcol Dutt ellen. A mérkőzés végén a Walking Armageddon kioszt Sonjay Dutt-nak egy hatalmas Powerslam-et, ami után Low-Ki egy Warriors Way mozdulattal ráugrik Dutt-ra és fejezi be a meccset.
Az adás után az Impact feltöltött egy videót a Youtube csatornájukra, amin az látható, hogy Matt Sydal-nek orvosi segítségre volt szüksége a vállfájdalma miatt, ami a főmérkőzésen súlyosbodott.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.