Header Ads

Impact Wrestling 2017. augusztus 10. - Beharangozó

A ma esti IMPACT! adásban az utolsó mérkőzést láthatjuk a döntő előtt a Super X Cup bajnokságban.
Fotó: Impact Wrestling

Dezmond Xavier már ott van a döntőben, aki múlt héten legyőzte Drago-t egy nagyon izgalmas mérkőzésen. Ma este azt is megtudhatjuk, hogy ki lesz az ellenfele. Ishimori és ACH jól ismerik egymást, Japánban már alkottak egy csapatot, de most egymás ellen kell megmérkőzniük.

Grado hetek óta üldözi Laurel Van Ness-t a válaszért, hogy hozzá menne-e feleségül, de Kongo Kong mindig meg zavarja ebben. Ma Grado nem futhat el, szembe kell néznie Kong-gal, ha nem akarja hogy kitoloncolják. Segítségére lesz Joseph Park is.
Fotó: Impact Wrestling
Dutch Mantell leül Bobby Lashley-vel és Matt Sydel-lel, hogy megbeszéljék a köztük lévő konfliktust. Mindketten címmérkőzést akartak kérni Bruce Pritchard-tól, de egyik sem törődött a másik kérésével. A jövő heti Destination X adáson láthatjuk kettejük meccsét.
Fotó: Impact Wrestling
A mexikói Garza JR és Laredo Kid összeméri tudását a Japár NOAH szervezet pankrátoraival, El Hijo De Fantasma és Marafuji párosával. Mindkét csapatnak a célja, hogy közelebb kerüljön egy esetleges csapatbajoki mérkőzéshez.
Fotó: Impact Wrestling
Az új LAX csapattag Low-Ki összeáll Lashley-vel és az X Division bajnoki címet ellopó Trevor Lee-vel és megmérkőznek a nehézsúlyú bajnok Alberto El Patron, Matt Sydel és Sonjay Dutt alkotta csapattal.
Fotó: Impact Wrestling
Mikor Alberto El Patron egyedűl nézett szembe az LAX ctagokkal a V.O.W. segített a bajnoknak. Ma este Willcox és Mayweather megpróbálja elvenni a csapatbajnoki címet Santana-tól és Ortiz-tól.
Fotó: Impact Wrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.