Header Ads

Hírek The Undertaker ringbeli karrierjéről, egy Cena elleni meccsről beszélnek

Valahogy az emberek és a szakértők sem hagyják The Undertakert és folyamatosan a visszatéréséről pletykálnak.
Fotó: WWE
A WrestleMania 33-on a floridai Orlandoban The Undertaker látszólag vagyis jelképesen visszavonult Roman Reigns elleni mérkőzése után, amikor a ringben hagyta kalapját, kesztyűit és a kabátot, majd a rámpán eltűnt a nagy füstben. Habár várhatóan ez volt az utolsó mérkőzése, a kommentátorok az elmúlt hónapokban nagyon kétesen beszéltek arról a bizonyos visszavonulásról, egyedül csak Reigns állítja, hogy visszavonultatta az öreget, Michael Colék mindig hozzáteszik a talán szót.

A Rawn ezen a héten John Cena és Roman Reigns egy szenzációs promót mondott el, amivel hypolták egymás elleni mérkőzésüket, amely a No Mercyn lesz esedékes. A szegmensben Reigns elmondta, hogy ő valami olyat tett, amit Cena soha, mégpedig visszavonultatta The Undertakert a WrestleManián. Cena erre így válaszolt:


Hallgass figyelmesen fiatalember, én nem The Undertaker vagyok, nem egy sebzett veterán vagyok a karrierje végén egy rossz csípővel.

Ez a PWInsider és a WrestleZone megerősített információ szerint a jövőben vezethet valamihez. A PWInsider korábban jelentette, hogy The Undertaker a SummerSlam előtt a ringben edzett, mivel az arénában tartózkodott, valamint a 2K-el is forgatott. Végül nem jelent meg a gálán és azt követő adásokon sem, de a ringben való munkája, amelyről sajnos nem született felvétel jelenthet valamit, valószínűleg egy ringbeli visszatérést.

Ennek eredményeként egy hatalmas pletykaáradat zúdult a pankrációs közösségre The Undertaker kapcsán, aki így még egy WrestleMania mérkőzést vívna. A PWInsider még azt is jelentette, hogy a No Mercy videó hirdetésén megszólal egy gong, amely egy The Undertaker visszatéréshez vezethet. Továbbá az is pletykaszinten felmerült, hogy a Halottember már az ősszel visszatér, hogy megküzdjön John Cenaval a Survivor Seriesen, hogy jobban eladják a pay-per-viewt, azonban ez esetben egy Reigns elleni visszavágó logikusabb lenne, de akkor azt lehet a WrestleMania 34-ig húznák.

Egyelőre érdemes pletykaszinten kezelni a dolgokat, Mark Callawayről egyelőre csak annyit tudunk, hogy sikeres csípőműtéten esett át New Yorkban, és jelenleg abból lábadozik. Képet is tudunk róla mutatni, amely a napokban készült róla:

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.