Header Ads

Hétpecsétes titokként kezelik a Summerslam főmeccsét

A Wrestling Observer szerint a WWE erőteljes lépéseket tesz annak érdekében, hogy a Fatal Four Way meccs győztese, valamint tervezett kimenetele semmiképpen ne szivároghasson ki.


Amennyiben hihetünk az információknak, sem a forgatókönyvíróknak, sem a produkciós stáb tagjainak, sem pedig maguknak a birkózóknak nem fogják elárulni, ki kerül majd ki győztesen a Universal bajnoki címért vívott küzdelemből, egészen a legutolsó percig. Ez alól egyedül Brock Lesnar képez kivételt, akinek szerződésben rögzített joga, hogy jó előre leegyeztessék vele valamennyi mérkőzésének a kimenetelét, valamint a karakteréhez kapcsolódó kreatív fejleményeket. Mindez azt jelenti, hogy a legfelsőbb vezetőség és Lesnar kivételével valamennyi érintett csupán a gála előtt (vagy közben) értesül majd arról, hogy mi a terv. A WWE ezzel szeretné elejét venni annak, hogy valaki elkotyogja a befejezést a pankrációs sajtónak, ami már csak a mérkőzés kikötése miatt is fontos, hiszen Lesnar és menedzsere, Paul Heyman azt állítják, hogy vereség esetén elhagyják a WWE-t. Ugyanakkor az Observer azt is megjegyzi, hogy bármi történik ezen a mérkőzésen, Lesnar és Heyman egyaránt szerződésben állnak a WWE-vel még legalább 2018 áprilisáig, vagyis durván a jövő évi WrestleManiáig.

Mint ismeretes, a Universal bajnoki címért a bajnok Lesnaron kívül Braun Strowman, Roman Reigns és Samoa Joe lépnek majd ringbe Brooklynban.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.