Header Ads

HCW Feltámadás eredmények

Teltházas közönség és kiváló hangulat fogadta a magyar (és külföldi) pankrátorokat a Csili Művelődési Központban.A gála előműsorán tért vissza az "Ezüsthátú" Makai Renátó (immár egy új menedzser, a korábbi Miki bíró társaságában) és legyőzte Maverick-et.

A nyitószegmensben az Új Magyarország érkezett a ringbe, melynek alapító tagja, Zafar Ameen elmondta, hogy a horvát Kris Jokic betegség miatt nem lehet itt ma este, ugyanakkor bemutatott néhány új tagot: a brit Ryan Smile-t, és korábbi háremhölgyét, a legutóbb Ted Wellington menedzsereként látott Victoriát, majd a ringbe invitálta a csapat vezéralakját, a visszatérő Gabriel Angelfyre-t.

Az első mérkőzésen Gabriel Angelfyre legyőzte Chris Dice-ot a cross armbreakerrel. Bár Dice nem adta fel a mérkőzést, a bíró úgy ítélte meg, hogy karsérülése miatt képtelen folytatni, ezért beszüntette a küzdelmet.

Ted Wellington és Ayden Cortez csapata, a Beautiful Royalty egy ravasz csellel legyőzte az Őserőt.

Zafar Ameen és a Kris Jokicot helyettesítő Ryan Smile legyőzték a kiválóan küzdő Renegade-et. A mérkőzés közben RP Tyson is a "Mad Guy" segítségére sietett, ám végül őt pinnelték, miután Kenza és Victoria a kötelekhez bilincselték Renegade-et.

A gála második felének elején a HCW General Managere, Tony Baritoon bejelentette, hogy idén először a HCW Rumble is harminc emberes lesz szeptember 16-án, és meg is nevezte az első résztvevőt, aki nem más, mint a homloksérüléséből lábadozó Kornél.

Ryan Smile csalással legyőzte Blake Steamert, és ezzel ő lett a HCW új Revolution bajnoka.

Icarus és Dover, azaz az Arrows of Hungary legyőzték Yorgosz Koloniszt és Markus Mytrát, tehát a Spártai Légiót, és ezzel kihívói jogot szereztek a tag team bajnok Young Lions csapata ellen.

A címegyesítő főmérkőzésen a HCW bajnoka Nitro - az Új Magyarország folytonos bezavarásai közepette - látszólag legyőzte a wXw Shotgun bajnokát, az amerikai David Starr-t, azonban a HCW rangidős bírója, Ottó utóbb annulálta a végeredményt, és diszkvalifikálta Starr-t, amiért a sarkában álló Smile szándékosan leütötte őt a mérkőzés folyamán. A DQ miatt egyik bajnoki öv sem cserélt gazdát, Starr viszont, feldühödve amiatt, hogy "támogatói" tőle is elvették a győzelem esélyét, Nitróval karöltve kipucolta a ringből az Új Magyarországot, az este pedig közös tiszteletadással zárult.

* * *

Az eseményről bővebb beszámolót hallhattok a ma érkező Szorító Podcast "HCW Experience" rovatában, a továbbiakban pedig figyeljétek a HCW Pankráció facebook és a hcwhungary Youtube-oldalát, hiszen rövidesen a komplett gála megtekinthető lesz online! 

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.