Header Ads

Global Force Wrestling 2017. augusztus 3. - Összefoglaló

A csütörtök esti Orlandoban felvett IMPACT! adásban EC3 mérkőzik meg  Moose-al az Impact Grand Champion bajnoki övért, Dezmond Xavier a Super X kupa elődöntőjében Drago-val néz szembe, és Alberto El Patron tovább vívja a harcát az LAX-el.

Fotó: Impact Wrestling
Az adás az LAX a klubházban felvett jelenettel indul, ahol Konnan bejelent egy új tagot, aki ma este fog csatlakozni hozzájuk.

Drago vs. Dezmond Xavier - Super X Cup elődöntő
Ez a második forduló a Super X kupában. A két pankrátor mindent megtesz, hogy a döntőbe kerülhessen. A lenyűgöző mozdulatokkal teli mérkőzést Xavier nyerte, miután bevitt egy X19 mozdulatot és egy Final Flash-t Drago-nak. Dezmond így egy lépéssel közelebb került a kupához. A döntőben az ACH vs.Ishimori meccs győztesével kell megküzdenie. Xavier a meccs után azt mondta JB-nek, ha Dragot képes volt legyőzni, akkor mindenkit le tud.

McKenzie Mitchell interjút készít az EC3-vel a nagy meccs ellőtt. Carter azt mondja, hogy nem engedi, hogy a bírák döntsék el a meccset, Moose-t legyőzi két menet alatt.
A Patron család is interjúd ad McKenzie-nek, ahol kisebb vita támad, mert Alberto nem teljesen bízik a testvérében.

Trevor Lee vs. Mumbai Cat
Trevor Lee még mindig X Division bajnokként birkózik. Mumbai-t kiejti a ringből, és mikor nem figyel a bíró egy ugyan olyan ruhás pankrátor lép a ringbe mint Mumbai, aki le tudja győzni Trevort. Sonjay Dutt leveszi a maszkot, és kihívja Trevor Lee-t egy létrás meccsre a Destination X-en az X Division bajnoki övért. Ez után Prichard újra kivezetteti az arénából.
Eli Drake  vs. Eddie Edwards
Eddie Edwards nem tud megjelenni a mérkőzésen, ugyanis Kongo Kong a színfalak mögött megtámadta. Eddie rossz időben volt rossz helyen. Laurel próbálja lenyugtatni Kongo-t a backstage-ben, de nem sikerül és Kong megtámadja Richard Justice-t, aki épp melegít, mert mindig készen kell állnia egy mérkőzésre.

EC3 vs. Moose - Impact Grand Championship
Moose jól kezdi az első menetet volt de Carter a második felében átveszi az irányítást, így ő nyeri az első fordulót. A másodikban EC3 kioszt pár pofont, de Moose kapja a több pontot a bíráktól. A harmadik menetben sem sikerül legyőzniük egymást, így a bírák döntenek. Scott D'Amore és Dutch Mantell 10/10 pontot adnak, de  Bruce Prichard 10/8 ad az EC3 javára, így Carter az új Grand Champion.
KM, Mario Bokara és Fallah Bahh vs. Suicide, Braxton Sutter és Grado

Braxton csapata nyeri a mérkőzést, Grado-nak sikerül kikopogtatnia KM-et. Az ünneplés után Grado mikrofont ragad és behívja Laurel-t. Választ most sem kapunk tőle, mert megjelenik Kongo Kong. Allie próbálja marasztalni Braxton-t, hogy segítsen Gradonak, de nem sikerül rábeszélnie, így Joseph Park húzza ki a ringből Grado-t.
EC3 visszatér a ringhez, és a kommentátor asztalnál elmondja, mennyire szereti a Grand Championship-et, és meg is csókolja az övet.

LAX vs. Alberto El Patron, Dos Caras és El Hijo de Dos Caras
A LAX-et Homicide, Ortiz és Santana képviseli a ringben. A Patron családból a legendás Dos Caras kezdi a mérkőzést. Később lehetőséget kap a testvér is aki széket ragad és mintha Alberto-t akarná megtámadni, de bizonyítja bizalmát és Homicide-ot üti le. A nehézsúlyú bajnok befogja Santana-t a Cross Armbreaker-be aki kopogtat is de mivel Brian Hebner bíró nem látja így nem ér véget a meccs. Megjelenik Low Ki és a Warrior's Way-el ráugrik Alberto-ra ami után Santana kikopogtatja El Patron-t. Az LAX nyeri a mérkőzést, akinek a legújabb tagja Low Ki!

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.