Header Ads

GFW IMPACT! 2017. augusztus 31. - Beharangozó

A ma esti GFW IMPACT! adásban láthatjuk először az új GFW Global bajnokot Eli Drake-et, aki nagy ünnepléssel készül barátjával, Chris Adonis-al.
Fotó: Impact Wrestling
Drake az utolsó két embert, Johnny Impact-et, és Eddie Edwards-ot is legyőzte a múltheti húsz emberes Gauntlet mérkőzésen, így megnyerve a szervezet új, egyesített nehézsúlyú bajnoki címét. A cég hivatalos Youtube csatornáján látható videóból kiderül, hogy Johnny és Edwards nem hagyja szó nélkül a dolgot.


Johnny Impact után, kedvese Taya is leszerződött a GFW-el, ezzel erősítve a Knockouts divíziót. Taya mexikóban az AAA szervezetnél a leghosszabb ideig tudta birtokolni a női "Reina de Reinas" bajnoki címet. A GFW-nél is kitűzte céljául a GFW Knockouts cím elnyerését.
Fotó: Impact Wrestling
Taya-n kívűl még egy mexikói tehetséget is láthatunk debütálni, a korábbi AAA csapatbajnok Pagano személyében. Pagano egy igazi "Hardcore" pankrátor, nagyon veszélyes tud lenni a ringben.
Fotó: Impact Wrestling
Az o.V.e két hete robbant be a köztudatba a  Destination X adáson, lenyűgözve a rajongókat látványos rúgásokkal teli meccsükön. Azóta múlt héten is győzedelmeskedni tudtak. A ma esti adáson is ez lesz a céljuk Fallah Bahh és Mario Bokara ellen, hogy előrébb jussanak a csapatbajnoki címhez vezető úton. 
Fotó: Impact Wrestling
Petey Williams a Destination X-en visszatért, és segített Sonjay Dutt-nak az X-Division bajnoki cím megszerzésében. Ma este 8 év után újra láthatjuk a Canadian Destroyer-t a korábbi Team Canada kapitányát birkózni a hatszögletű ringben.
Fotó: Impact Wrestling
Az adásban még megtudhatjuk, hogy reagál az American Top Team Bobby Lashley újabb vereségére, és hogy mi lesz Taryn Terrell és Gail Kim viszályából.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.