Header Ads

GFW IMPACT! 2017. augusztus 24. - Összefoglaló

Csütörtök este láthattuk az első adást a Destination X óta, amin az új csapat az Ohio vs. Everything próbálja meghódítani a Tag Team divíziót, a visszatérő Taryn Terrell beszél a terveiről, megtudhatjuk mi lesz Grado amerikai álmával, debütál Johnny Impact, és a 20 emberes Gauntlet mérkőzés végén kiderül ki lesz a GFW új nehézsúlyú bajnoka.
Fotó: Impact Wrestling
A múlt heti Destination X visszaemlékezésével indul az adás, ami Bobby Lashley veresége után kibontakozott összeszólalkozással zárult a GFW vezetői és az American Top Team között. 
A felek még mindig nem jutottak dűlőre, amikor Lashley és edzőpartnerei érkeztek az arénához, Jarrett és Lambert majdnem újra egymásnak estek. 
Jim Cornette eligazítást tart a húsz embernek a ringnél az esti főmérkőzéssel kapcsolatban.

OVE vs. The Heatseekers
Az új csapat rögtön neki esett ellenfeleiknek és végig uralni tudták a mérkőzést. A látványos rúgásokkal teli meccset természetesen a Christ testvérek nyerték egy dupla rúgással.
Jim Cornette irodájában Eli Drake és Chris Adonis látogatja meg az új főnököt. Drake nem elégedett a helyzetével, hogy ő lenne az első ember a Gauntlet meccsen. Jim teljesíti kívánságát, és második emberre változtatja a belépőjét.
Taryn Terrell érkezik a ringbe, aki megakadályozta, hogy Gail Kim újra megszerezze a Knockouts bajnoki címet. JB megkérdezi tőle, hogy miért tette ezt. Taryn elmondja, hogy segít Gail Kim-nek, hogy minél előbb nyugdíjba vonulhasson. Gail megérkezik a ringhez, és neki akar esni Taryn-nek de, JB szétszedi őket.
Ezután egy videót láthatunk, amiben az este főszereplői nyilatkoznak a bajnoki esélyeiket latolgatva.
Jim megkérdezi az MMA-s fiúkat, hogy miért támadták meg Brian Hebner-t. Bobby Lashley és csapata azonban kérdőre vonja Cornette múlt heti döntését, hogy nem ő kapta meg a világbajnoki címet, amit Bruce Prichards már neki ígért. Cornette azzal nyugtatja a korábbi bajnokot, hogy ma minden esélye megvan, hogy megnyerje a címet. Bobby mielőtt távoznának, még megjegyzi Jim-nek, hogy ezzel még nincs vége a történetüknek.
Új hölgy fog rövidesen csatlakozni a Knockouts divízióhoz. Taya Valkyrie-ről láthatunk egy rövid promo videót.
Grado és Jospeh Park lép a ringbe. Grado elkeseredetten elköszön a közönségtől, és elmondja, hogy nagyon nem akarja itt hagyni Amerikát, de muszáj neki. A rajongók kántálni kezdik a Thank You Grado-t amikor, is megjelenik Laurel Van Ness, elhagyva a menyasszonyi ruhát, és az elmosódott sminket, és mindenki nagy örömére megkéri Grado kezét, aki természetesen igent mond neki. A nagy boldogságot Kongo Kong akarja félbeszakítani, azonban ezt Mahabali Shera nem hagyja neki.
Az LAX klubházban Konnan felkészíti az új üdvöskéjét Low-Ki-t az esti megmérettetésre.

20 Man Gauntlet for the Gold Match for the GFW Global Championship
A szabályok egyszerűek. Minden két percben új ember lép a ringbe, akit kidobnak a kötelek közül, annak távoznia kell. Az utolsó két ember közül az győz, aki két vállra fekteti, vagy feladásra kényszeríti a másikat.
Eddie Edwards és Eli Drake kezd a ringben.

#3 Mario Bokara, aki segít Drake-nek Edwards ellen, de Eli Drake ezután őt is megtámadja
#4 Kingston visszatért a GFW-hez
#5 Braxton Sutter érkezik a ringbe
#6 A tartalékbirkózó Richard Justice folytatja a bemelegítést a ringben
#7  EC3 összefog Richard Juctice-al de csapatuk nem tart sokáig, kiejti a tartalék embert
#8 Kongo Kong elveszi Mario Bokara és Kingston esélyeit a bajnoki címtől
#9 Suicide megérkezésénél megmenekül Eli Drake a kieséstől
#10 Mahabali Shera szembe néz az este folyamán másodjára Kongo Kong-al
#11 Chris Adonis érkezik és segít Eli Drake-nek kiejteni Mahabali Shera-t
#12 El Hijo del Fantasma lép a hatszögű ringbe
#13 Debütál a GFW-nél Johnny Impact, és rögtön kiejti Chris Adonis-t és Suicide-ot
#14 Garza Jr, egy Enzugiri rúgással ejti ki Braxton Sutter-t
#15 Fallah Bahh esik neki az összes ringben lévő embernek
#16 KM az új belépő
#17 A Super X kupa döntő Ishimori a tizenhetedik résztvevő
#18 Bobby Lashley megérkezése után KM-et, Fallah Bahh-t és lshimori-t is kilöki a ringből
#19 Moose Garza Jr.-t dobja a kint lévő Ishimori-ékra
#20 Az utolsó résztvevő Low-Ki

Az utolsó nyolc pankrátor közül El Hijo del Fantasma esik ki elsőnek, majd a dupla rúgást kapó EC3 hagyja el a ringet. Moose és Lashley kiejtik Low-Ki-t majd szembenéznek egymással, amiből a Walking Armageddon jön ki győztesen egy hatalmas Spear-t adva a korábbi Grand Champion-nak. Ezt azonban nem hagyja annyiban Moose, és kirúgja Lashley-t a ringből aminek az  American Top Team-es srácok nagyon nem örülnek. Az utolsó háromba Eli Drake, Jonny és Edwards kerül, akinek sikerül Moose-t kiejteni. Drake majdnem kiesik a ringből, de a lábai nem érnek a padlóhoz. Ez után kiugrik a kötelek közül, de mivel nem úgy lökték ki, így folytathatja a mérkőzést, és kívülről kirántja Johnny-t a ringből. Az utolsó két résztvevő az, aki kezdte is a mérkőzést. Eli Drake és Eddie Edwards harcol a bajnoki címért. Edwards mindent megtesz, de Drake beviszi neki a White Noise-t amivel megnyeri a húsz emberes Gauntlet meccset, és ezzel ő az új GFW Global Champion. Chris Adonis gratulál elsőnek a barátjának, miközben az American Top Team-es fiúk újra balhéba keverednek.

Az American Top Team újabb támadása

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.