Header Ads

GFW IMPACT! 2017 augusztus 24. - Beharangozó

A ma esti első Destination X utáni IMPACT! adáson megtudhatjuk ki lesz az új GFW nehézsúlyú világbajnok, debütál a korábbi WWE sztár Johnny, amúlt héten bemutatkozott OVE szeretné meghódítani a Tag Team divíziót, és megtudhatjuk mi lesz Grado sorsa.
Fotó: Impact Wrestling
Jim Cornette miután múlt héten kirúgta Bruce Prichards-ot, és kiírt a megüresedett GFW világbajnoki övéért egy Gauntlet For The Gold mérkőzést, amin 20 ember fog részt venni. A címért a következő pankrátorok fognak megküzdeni: Eddie Edwards, Eli Drake, Boykara, Kingston, Braxton Sutter, Richard Justice, EC3, Kongo Kong, Suicide, Mahabali Shera, Chris Adonis, El Hijo del Fantasma, Johnny Impact, Garza Jr., Fallah Bah, KM, Ishimori, Lashley, Moose és Low-Ki. Közülük kerül ki az az egy, aki megnyeri a bajnoki címet.

Ma este láthatjuk debütálni a szervezetnél Johnny IMPACT-et ( WWE-ben John Morrison). Johnny-t számos különböző nevet használt a karrierje során, de a mostani stílusa, amit most hoz a céghez, nem hasonlít egyikhez sem, amit korábban láthattunk tőle. Johnny-t azonnal a mély vízbe dobták, 19 másik emberrel kell szembenéznie a bajnoki övért vívott harcban. A csütörtöki debütálása után Josh Mathews leül Johnny-val, hogy megbeszélje pályafutását, és hogy hogyan jutott el a GFW-hez.
Fotó: Impact Wrestling
Több rajongó örömmel látta, hogy Jim Cornette belépett a hatszögletű ringbe, míg mások kevésbé voltak kíváncsiak rá, de szeretik vagy utálják, Jim Cornette visszatért! Cornette azt mondja, hogy nem örül, hogy ki kellett rúgnia  Bruce Prichard-ot és nem ez volt a legfőbb dolog amiért visszatért. A megüresedett GFW világbajnoki címre rögtön kihirdetett egy 20 emberes Gauntlet mérkőzést. Bár múlt csütörtökön óriási meglepetés volt látni őt, nem most dolgozott először együtt a szervezettel. Először 2006-ban találkoztunk a Slammiversary-n, ahol menedzsment igazgatói feladatai voltak. A debütálása óta számos olyan események köthetők hozzá, mint az Orlando Screwjob és a Team Canada felbomlása, valamint számos ikonikus mérkőzés elkészítése. Éles elméje van a pankráció bizniszhez, és készen áll arra, hogy még egyszer megvillantsa tudását az IMPACT!-ben. 
Fotó: Impact Wrestling
Az IMPACT! Tag Team divíziójának már kellett a vérfrissítés, ami múlt héten az OVE megérkezésével meg is történt. Sikeresen le is győzték első ellenfelüket a Destination X adáson. Ma Jake és Dave Christ újra megmutatja tudását, hogy közelebb kerüljenek a csapatbajnoki övhöz. Vajon ők állítják meg az LAX uralkodását?
Fotó: Impact Wrestling
Grado-nak vészesen fogy az ideje, hogy megoldást találjon arra, hogy miként maradhat az Egyesült Államokban, ugyanis a munkaügyi vízuma rövidesen lejár, és még mindig nem tudta meggyőzni Laurel Van Ness-t hogy házasodjanak össze. Grado nem akar elmenni és felbérelte Joseph Parkot, hogy képviselje az ügyét. Grado szerelmes Amerikába, az ételekbe, az amerikai szokásokba, de lehet ez lesz az utolsó estélye az Impact zónában.
Fotó: Impact Wrestling
Az adásban még megtudhatjuk, hogy Gail Kim mit reagál a visszatérő Taryn Terrell támadására, és hogy a Walking Armageddon Bobby Lashley és az American Top Team elfogadja-e a vereséget Matt Sydal ellen.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.