Header Ads

GFW IMPACT! 2017. augusztus 17. - Destination X Összefoglaló

Csütörtök este került megrendezésre a GFW élő show-ja a Destination X, amelyben megtudhatjuk mi lesz a nehézsúlyú bajnoki cím sorsa, ki nyeri a Super X tornát, láthatjuk a visszatérő Gail Kim-et Sienna ellen a Knockouts bajnoki címért, Trevor Lee és Sonjay Dutt létrás X-Division bajnoki mérkőzését valamint Matt Sydal és Lashley kihívó jogért vívott meccsét.

Fotó: Impact Wrestling
Az adás a korábbi nehézsúlyú bajnok megérkezésével indul, akit az American Top Team tagjai kísérnek az arénába.
A háttérben McKenzie Mitchell kopogtat Bruce Prichard ajtaján, de nem Bruce tartózkodik az irodában.

Sienna (c) vs. Gail Kim – GFW Knockout’s Championship Match
Gail Kim hónapokig volt távol a ringtől, de ez a kihagyás semmiben nem mutatkozott meg. Kim mindent megtett, hogy újra elhódítsa a bajnoki övet, de Sienna most sem egyedül érkezett, unokatestvére KM a ring mellől figyelte az eseményeket, majd közbe is avatkozott, mikor Gail kiosztotta Sienna-nak az Eat Defeat-et. A bíró így nem számolt Sienna-ra, majd jött a nem várt meglepetés. Taryn Terrell megtámadta Gail-t, akit így már Sienna könnyedén le tudott legyőzni az AK47 befejező mozdulatával.
A titokzatos ember, érkezik a ring felé. Bruce Pichard vállán a nehézsúlyú bajnoki címmel lép a kötelek közé, és elmondja, hogy Alberto El Patron már nem a GFW világbajnoka, és az előző bajnok Bobby Lashley kapja a címet. Felcsendül Lashley bevonuló zenéje, de nem ő érkezik, hanem Jim Cornette. Jim elmondja Bruce-nak, hogy mától ő az új főnök, és a biztonságiakkal kivezetteti Prichards-ot. Bejelent egy 20 emberes Gauntlet mérkőzést jövő hétre, aminek a győztese megkapja a nehézsúlyú bajnoki címet. Az LAX nem hagyja szó nélkül, hogy Low-Ki-nek volt egy címmérkőzése a bajnoki címért, és most 19 másik emberrel kell megküzdenie érte. Jim a 20 as számot adja Low-Ki-nak, majd távozik a ringből.
Taiji Ishimori vs. Dezmond Xavier – Super X Cup Finals
Elérkeztünk a torna döntő mérkőzéséhez. Mindkét pankrátor kiváló mérkőzéseket hozott idáig, és ez most sem volt másképp. A látványos mozdulatokkal teli meccset végül Dezmond nyeri, akinek JB átadja a trófeát. A 2017- es torna győztese még megjegyzi, hogy soha nem felejti el ezt a pillanatot, és következő célja elnyerni az X-Division bajnoki címet.
A backstage-ben Grado és Joseph Park beszélget. Grado-nak jövő héten el kell hagynia az országot.

Sonjay Dutt (c) vs. Trevor Lee – GFW X-Division Championship Ladder Match
Sonjay végre megkapta a lehetőséget, hogy visszaszerezze ami az övé. Neki is esik Trevor-nak, még a közönségtől kapott üdítőt is az arcába fújja. Mikor már úgy néz ki, hogy sikerül elérnie a célját, megjelenik Caleb Konley, és az asztalba dobja Dutt-ot, ezzel segítve Lee-nek. Ezt követően a "Canadian Destroyer" Petey Williamas lép a ringbe és szereli le Konley-t. Dutt és Lee is egyszerre próbálja leszedni az övet, de ez Sonjay-nek sikerül, így ő az X-Division bajnok.

Lashley interjút ad McKenzie-nek, amiben elmondja, hogy ő nem egy X-Division srác, és ma elpusztítja azt a gyereket akinek a neve nem Sydal, hanem vesztes.

OVE (Dave & Jake Crist) vs. Zachary Wentz & Jason Cade
Az új csapat rögtön letette a névjegyét az asztalra. Dave és Jake végig uralták a meccset, amit végül egy dupla rúgással meg is nyertek.

Moose, EC3, Eli Drake és Chris Adonis is szeretnének részt venni a jövő heti gauntlet mérkőzésen a nehézsúlyú bajnoki címért. Jim Cornette meg is adja nekik a lehetőséget, és már az is biztos, hogy Eli Drake lesz a kezdő ember.

Bobby Lashley vs. Matt Sydal - Shot vs. Shot Match
Ennek a meccsnek a győztese kap egy kihívói jogot. Bobby-t az edzőpartnerei is elkísérték. A Walking Armageddon magabiztosan kezdi a mérkőzést. Kioszt több powerbomb-ot, álló függőleges suplex-et. Majd ezt megpróbálja a kötélen állva is megcsinálni ami nem sikerül neki. Bevisz a ringbe egy széket, amit Brian Hebner nem enged neki használni. Ezt kihasználja Matt és megrúgva a széket találja el a korábbi bajnokot. Lashley egy spear-rel készül befejezni a mérkőzést ami elől Sydal félre ugrik és pinnelni tudja Bobby-t. Matt Sydal kapja az X-Division bajnoki cím kihívói jogot. A mérkőzés után az American Top Team-es srácok mérgesek az eredmény miatt, és leütik Brian Hebnert.
Az adás a jövő héten debütáló Johnny promó videójával ért véget.
Az American Top Team vezetője Dean Lambert a színfalak mögött még összeszólalkozott Jeff Jarrett-el a nem várt eredmény miatt.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.