Header Ads

GFW IMPACT! 2017. augsztus 17. Destination X - Beharangozó

Csütörtök este rendezik meg a GFW élő showját, a Destination X-et, amin megtudhatjuk, mi lesz a nehézsúlyú bajnoki cím sorsa, véget ér a Super X torna, Sonjay Dutt megpróbálja visszaszerezni, ami az övé, és Gail Kim visszatér a ringbe Sienna ellen.
Fotó: Impact Wrestling
Elérkeztünk az izgalmakkal, látványos mozdulatokkal teli Super X Cup döntőjéhez. Mindkét pankrátor kiváló mérkőzéseket nyerve került a döntőbe. Dezmond Xavier Idris Abraham ellen kezdte a tornát, majd Drago ellen kellett győzedelmeskednie, hogy eljusson a döntőbe. Taiji Ishimori Davey Richardsot győzte le először, majd múlt csütörtökön ACH-t, hogy megmérkőzhessen a trófeáért a döntőben. Kettőjük párharcát láthatjuk a torna utolsó felvonásán.
Fotó: Impact Wrestling
A hatszoros Knockouts Champion Gail Kim hosszú kihagyás után visszatér a ringbe, és megpróbálja elhódítani a címet Sienna-tól. Gail nemrég bejelentette, hogy év végén visszavonul a pankrációtól, így minden bizonnyal mindent megtesz, hogy még egyszer elnyerhesse a Knockouts címet.
Fotó: Impact Wrestling
Matt Sydal és Bobby Lashley egy Shot vs. Shot mérkőzésen néz szembe egymással. Ezt Bruce Prichard ajánlotta fel, mikor Lashley egy nehézsúlyú címmérkőzést, Sydal pedig egy X-Division címmeccset kért. Kettőjük közül csak a nyertes kapja meg a kihívói jogot.
Fotó: Impact Wrestling
Sonjay Dutt végre megkapta az esélyt, hogy visszaszerezze az X-Divison bajnoki címet, amit Trevor Lee ellopott tőle, mindezt egy létrás meccs keretein belül.
Fotó: Impact Wrestling
Az este folyamán debütál a szervezetnél az O.V.E, és azt is megtudhatjuk miről beszélt Bruce Prichard a színfalak mögött Karan Jarrett-el.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.