Header Ads

GFW: Hírek Alberto El Patron visszatéréséről

A korábbi GFW Global Bajnok Alberto El Patron jelenleg eltiltás alatt áll.
Fotó: Getty Images
Erre azért került sor, mert a média nagyon negatívan fogadta Alberto és jegyese Paige legutóbbi botrányát. El Patron jelenleg nem résztvevője a heti adások felvételének, ami azt jelenti, hogy majd csak az októberi Bound For Glory után tér vissza, amely a szervezet legnagyobb gálája egybe kötve a Hall of Fame Ceremóniával.

A PWInsider jelentette, hogy El Patron eredetileg szerepelt volna  egy nagy szegmensben Mexikó egyik vezető szervezeténél az AAA-nél a múlthéten sor kerülő TripleManián, amelyet a GFW Impacten is leadtak volna és, amely egy nagy meccshez vezetett volna a Bound For Gloryn. Azonban a AAA korábban levédette az Alberto El Patron nevet Mexikóban, amely nagy port kavart, így El Patron kihátrált az üzletből.

Most egy alternatív módot keresnek az egész szegmensre és egy független szervezetnél akarják leszervezni, hogy legyen felvételük a Bound For Gloryra. Ezzel ugyanis Alberto anélkül mérkőzésben szerepelhetne a gálán, hogy az azelőtti Impact adásokon feltűnjön, megszegve az eltiltást.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.