Header Ads

GFW 2017. augusztus 3. - Beharangozó

Csütörtök este folytatódik a Super X torna, ami már az elődöntőnél tart.

Fotó: Impact Wrestling
Dezmond Xavier és Drago a bajnokság első fordulójában már tovább jutottak. Ma este viszont egyikük már bekerül a döntőbe, ami a Destination X élő adásán lesz Orlandóban.

Trevor Lee azt hiszi magáról hogy ő az X Division bajnok, amit Bruce Pritchard meg is enged neki. Sonjay Dutt a hivatalos bajnoknak esélye sincs ez ellen tenni, mivel minden alkalommal kivezettetik az arénából. Trevor újra egy saját maga által kiválasztott pankrátor ellen védi meg a címet.
Fotó: Impact Wrestling
EC3 bejelentkezett az Impact Grand Champion címért. Múlt csütörtökön sikerült legyőznie Moose csapatát egy 6 emberes mérkőzésen, ami kellő önbizalmat adott neki, hogy elnyerje a bajnoki címet Moose-tól.
Fotó: Impact Wrestling
Láthatunk egy 6 fős mérkőzést KM, Fallah Bahh és Mario Bokara vs. Suicide, Braxton Sutter és Grado között. A hat pankrátornak teljesen különböző a stílusa. Grado közben még mindig próbálja megtalálni a módját hogy ne toloncolják ki az Egyesült Államokból.
Fotó: Impact Wrestling
Az LAX bosszút tervez Alberto El Patron és családja ellen. Konnan nem hagyja annyiban a múlt héten történteket, olyannyira, hogy sikerült valakit Alberto családjából az LAX-hez csatlakoztatnia. Ma este fény derül az új csapattagról, és hogy mit szól ehhez az aktuális nehézsúlyú bajnok Alberto El Patron.
Fotó: Impact Wrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.