Header Ads

Ezért nem kap push-t Mike Kanellis

Nem, nem a rettenetes gimmick az oka.
A Sportskeeda információi szerint a Money in the Banken debütáló Mike Kanellis eredetileg komolyabb push-ban részesült volna, de a WWE úgy döntött, hogy inkább visszafogja, mert elégedetlenek voltak a fizikai állapotával. Az online lap forrása azt állította, hogy Kanellis két hónappal a debütálása előtt írta alá a szerződését, aztán amikor megérkezett, úgy nézett ki, mint aki egész idő alatt "fel sem állt a kanapéról", a cég pedig értetlenül fogadta, hogy arra sem vette a fáradságot, hogy formába hozzá magát, mielőtt megérkezik az állítólagos álommunkahelyére.

6 megjegyzés:

 1. Persze, mert, aki nem úgy néz ki, mint szteroidmahal, az mehet a picsába......clap clap WWE.....mindig megmutatjátok, hogy mennyire nem értitek ti a wrestlinget....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha csakugyan két hónapig nem edzett normálisan, akkor aligha a kinézet itt a legnagyobb baj, hanem az, hogy izomzat vagy kardio szempontjából széteshetett, az pedig azon túl, hogy valóban rosszul mutat, az in-ring teljesítőképességét is jelentősen csökkenti, egyes esetekben pedig sérülésveszélyessé teheti. (Kinézethez is annyit, hogy bocs, de ez a munkát, leszel szíves jól, vagy minimum a karakteredhez illően megjelenni; tetszik vagy sem, ez részben igenis body biznisz)

   Törlés
  2. Azért a ringrozsda nem üt be olyan hamar mindenkinél Doki, és azt te is tudod, hogy Mike Bennett elég nagy indy név és a tinát leszámítva még sok sok más helyen volt. Mindenkinek nem kell Steiner alakja legyen, persze nekem ő a favorite, de szerintem nem néz ki rosszul Bennett, és mivel ő sem hülye szerintem vigyáz magára.

   Törlés
 2. Egy jó fizikum kell, ezt el kell fogadni nézd meg az attitude érában a fizikumokat sokkal jobbak mint a maiak,

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mondjuk annak is az az oka, hogy akkoriban még messze nem szűrték annyira a szteroidok nagy részét, mint manapság.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.