Header Ads

Ezért ment szét Lana és Rusev

A rajongók nagy csoportja nagyon jó pankrátornak tartja Rusevet, aki jól promózik.
Fotó: WWE
Sokan ezért elvárnák, hogy a main eventben szerepeljen, mint a cég monster heel előadója. Ezért is keltett nagy felháborodást a rajongói körökben azok a pletykák melyek szerint a bolgár és felesége elhagyja a WWE-t. Szerencsére a hírek hamisnak bizonyultak és a házaspár mindenkit megnyugtatott a Twitter fiókján, hogy erről szó sincs.

Mindketten a SmackDown Liveon szerepelnek, de külön vannak. Lana pushban részesült, de leálltak vele, mert az nem működött, míg Rusev 10 másodperc alatt vesztett a SummerSlamen Randy Ortonnal szemben, ezért születtek meg a pletykák.

Miért is szakított egymással a házaspár a WWE televíziós műsorain? Erről Lanat sikerült megkérdeznie az english.alarabiya.netnek.

Az egyik oka az volt, hogy nem éreztem, hogy nekem menedzselni kellene őt jelenleg és úgy éreztem mindent megtanítottam neki, tanítanom és segítenem kellett mindenben és ezért kell nekem segítenem az elbűvölő ambícióimmal más nőket, hogy felhozzam őket a csúcsra.

Szóval így már érthető a dolog, Lana ezen a héten egy színfalak mögötti szegmensben volt látható Taminával a SmackDown Liveon. Ebben a szegmensben Lana motiválta Taminát, hogy biztosan elfogja érni a SmackDown Női Bajnoki Címét. Rusev és Randy Orton nem szerepeltek az adáson, de hamarosan visszatérnek, hogy folytassák viszályukat.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.