Header Ads

Ez lehet a Hell in a Cell főmérkőzése

A következő várva várt pay-per-view a WWE Univerzum számára a Hell in a Cell.
Fotó: WWE
Az eheti SmackDown Liveon kiderült, hogy Shinsuke Nakamura még nem végzett Jinder Mahallal, így be is adta neki a Kinshasat. A Singh Brothers-szel is elbánt. A Wrestling Observer Rádióban elhangzottak szerint a WWE nem tud mást küldeni Nakamura ellen csak Mahalt, így készül a visszavágó.

A következő SmackDown PPV majd csak október 8-án lesz és úgy fest addig kell várnunk a visszavágóra, így Jinder Mahal a Punjabi Prison után a Hell in Cell cellában is megvédheti az övet, jelen esetben a japán feltörekvő csillaggal.

2 megjegyzés:

 1. Biztos, hogy van értelme ennek?

  Értem ez alatt azt, hogy az NXT-ben nagy karakter volt Nakamura és így is jött meg az SD-re. Most meg konkrétan kikap Mahaltól a HIAC-on (mert nincs más ellenfél), és így oda a magas fokú sebezhetetlenség ami eddig jellemezte Nakamura-t.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sok probléma van a WWE-vel booking szempontjából. Az nxt karakterépítésre, old school (idézőjelbem) bookol. A main roster meg pénz alapján bookol, hogy mennyi nézőt tudunk még behozni, mennyi pénzt tudunk még kicsavarni a nézőkből. Mind a kettő helytelen, de rosszabik book a main rosteres book. A gimmick ppv-ről meg annyit, hogy nem a ppv adás szabja meg a meccset, hanem a feud. Most pillanatnyilag egyedül a Roman vs i am not finished with you guy feud-ja érné meg a cellát, mert köztük érzed azt, hogy van olyan ellentét, gyűlölet, hogy ez már cellát kíván. Egy másik példa még japánba lenne (ott nincs cella csak példának mondom) az Okada vs Omega. Ott is megvolt 3 meccs, és lehet azt érezni, hogy a 4. meccsnek több kell, ott nem szabad őket szabályok közé limitálni. Mindent meg kell nekik engedni, és meg kell nekik adni, azt a körülményt, hogy végre rendezzék a problémájukat.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.