Header Ads

Eric Bischoff visszaszólt az összes elemzőnek a Reigns kontra Lesnarral kapcsolatban

A Bischoff On Wrestling podcast legújabb epizódjában a WCW egykori elnöke felszólalt.
Eric Bischoff helyre tette a negatív elemzőket - Fotó: WWE
Eric Bischoff beszélt Roman Reigns és Brock Lesnar szituációjáról, arról, hogy Brock Lesnar címvédése semmit sem jelent ezen feud számára.

Az embereknek megvan ez a tendenciája, hogy a sz*rt is kielemezzék a dolgokból. Sok szituáció analizálása mint ez gazzá tesz. A rövid válaszom ez: Ez nem nagyon számít. Ha úgy döntenek, hogy felépítik a Brock vs. Reigns viszályt a WrestleMania főmérkőzéseként, nem számít mi történt korábban. Nem számít mi történt ebben a Fatal 4 Wayben. Senki sem fog rá emlékezni. Hónapokkal később ellesz felejtve és csak egy csillag lesz. Néhány ember leül és beírja a kis könyvébe, hogy 5-10 év múlva is beszéljen róla. De a nézők 98% nem fog rá emlékezni. Arra fognak emlékezni, amit legutóbb láttak. Mindegy, hogy egy hónapja volt, két hónapja, hat hónapja vagy a WrestleManián. Arra fognak emlékezni, ami az eseményhez vezet. Nem arra fognak emlékezni Brock hogyan győzte le Roman Reignst a SummerSlamen a Fatal 4 Way meccsen. Bízz bennem. Sokkal érdekesebb lesz látni, hogy mit fognak csinálni a továbbiakban annál, hogy mit tettek vasárnap.

1 megjegyzés:

  1. Èn ara fogok emlèkezni hogy Romen gyert nem a csotrogány hájas Dagat Diszno Unalmas Brok huszu a nyelve jo Be nyalt sztefáninak azèrt let a vesztes böl nyertes kèsz szègyen az egèsz !!!!!!!!/

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.