Header Ads

Elkezdődött a Jason Jordan push a "jobber fesztivállal"

Az Új Érában tudhatjuk, hogy ha valaki jobbereket kezd el legyőzni minden héten, akkor nagy tervek vannak az illetővel.

Fotó: WWE
Ilyen volt például Braun Strowman és Nia Jax esete is, de ellen példa is van, amikor egy jobberből válik a szervezet világbajnokává valaki, lásd Jinder Mahal. Az eheti adáson Jason Jordan ellenfele végül nem Curtis Axel volt, ugyanis Hennig fia nem tudta vállalni a meccset Lesnar akciója után. Jordan egy kanadaiként beharangozott birkózót Jean-Pierre Goulet-t győzte le, miután apja Kurt Angle őt szánta az ellenfelének.

Kiderült a pankrátor valódi identitása, ugyanis az eredeti neve Tomer Shalom és izraeli birkózó, de évek óta a kanadai függetleneknél birkózik. A neve két korábbi WWE pankrátornak Jean-Pierre LaFitte és Rene Goulet ringnevéből jött össze, akik szintén Quebec Cityből voltak felkonferálva.

Egyes pletykák szerint végül mégsem fog megküzdeni The Miz-zel az Interkontinentális Bajnoki Címért a SummerSlamen, de mint tudjuk a tervel napról napra változnak.

2 megjegyzés:

  1. Milyen kreatív megoldás, csak ott áll egy ismeretlen birkózó (gondolom, sok eső esett, jó volt a wrestler-termés), és türelmesen várja, hogy valaki leszólítsa, hogy "hé, nem akarsz meccselni a RAW-n?". :D Komolyan kezdem azt hinni, hogy féllábú majmok írják a RAW sztorijait.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.