Header Ads

Dolph Ziggler elhagyhatja a WWE-t!

Annak ellenére, hogy Dolph Ziggler a WWE valaha volt legtehetségesebb pankrátorai közé tartozik, soha nem volt képes arra a bizonyos szintre lépni, ami tényleg mély nyomott hagyott volna a WWE történelmében.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/07/8a/d8/078ad85b9d2e70712e1e416064d37985--sad-faces-wwe-pictures.jpg
Fotó: WWE
Amikor már végre azt hittük, megtörténik az áttörés, mindig félbeszakadt a Push. Miután a nyár elején teljesen eltűnt a Show Off a SmackDown adásairól az utóbbi hetekben ismét láthattuk. Ziggler azt állította, miszerint a keddi adáson mindenki biztosan tudni fogja, hogy mik is a tervei a jövőre nézve...ám Ziggler semmit nem csinálta, csak egy színfalak mögötti jelenetben volt látható, majd kijelentette - majd jövő héten megtudjuk.

Ziggler azt egész karrierje alatt legtöbbször arra használták, hogy fiatalabb sztárokat segítsen átlendülni a holtponton - lásd Nakamura illetve Corbin. Jelenleg úgy néz ki, hogy most sem lesz más a szerepe, hiszen a hírek szerint Ziggler csak azért hozták vissza, hogy Bobby Roode ellenfele legyen.

A hírek viszont nem csak erről szólnak, hanem, hogy Ziggler szerződése lejár októberben, és a felek nem fognak hosszabbítani.

Ziggler már hosszú ideje nem volt részese semmilyen komolyabb viszálynak, és biztos, hogy ennél sokkal több babér teremne számára a független szervezeteknél. Bár nem ez az első alkalom, hogy felmerült Ziggler távozásának a híre, de talán most van a legnagyobb esély rá.

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.