Header Ads

Daniel Bryan elmondta, hogy két WWE orvos is engedélyezte visszatérését

Daniel Bryan visszavonulása mind a mai napig beszédtéma és sok rajongó nem örül neki.

Fotó: WWE
Bryan újra interjú adott a témában ezúttal az Edge és Christian által vezetett Awesomeness podcastben. Bryan nyilvánosságra hozta, hogy a saját doktora engedélyezte számára a visszatérést és ezt követően a WWE két általuk beszervezett orvoshoz is elküldte őt, akik szintúgy engedélyezték számára a visszatérést.

Azonban a WWE nem nyugodott bele az ügybe és Los Angelesbe is elküldte Danielt további kísérleti tesztekre, ahol kiderült, hogy kisebb szöveti elváltozás alakult ki az agyában. Vince McMahon ezután mérlegelt és úgy döntött, hogy nem engedi a visszatérést az "Igen Ember" számára és, hogy tisztázzák a körülményeket meggyőzte arról, hogy egy beszédben jelentse be visszavonulását.

Továbbá elmondta, hogy a visszavonulása után újra megvizsgáltatta magát az egyik orvossal, aki korábban átengedte. Ő azt mondta, hogy az elváltozás ténye nem teljesen biztos, lehetséges, hogy valóban van az agyban valami hasonló, de az is, hogy semmi elváltozás nem történt.

Beszélt még a tesztekről amelyekből kiderült, hogy Daniel reakció ideje nőtt, így reflexe lassabb mint előadó társai ám továbbra is gyorsabb az átlag embereknél. Azt is elmondta még, hogy a tesztek azt mutatták, hogy az agya olyan mint egy egyetemi amerikai focistáé és a pankrációtól távoli években az agya meggyógyította magát, így mostanra teljesen úgy néz ki mint egy átlag emberé akinek az agyát sohasem érték traumák.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.