Header Ads

Brooke "Miss Tessmacher" Adams egy esetleges visszatérésről

A háromszoros TNA Knockouts bajnok Brooke Adams a közelmúltban beszélt az USA Today's "For the Win " blogjában arról, hogy egy profi pankrátorból egyszer csak anya lesz.

Fotó: wrestling-online.com
 Azon a napon, amikor kiderült, hogy terhes vagyok, rögtön azt gondoltam, hogy megszülöm ezt a babát és rögtön vissza megyek a ringbe, mivel ez az életem, a szenvedélyem a birkózás. A terhességem elején napi három mérföldet futottam minden egyes nap, 8 és fél hónapos terhesen 27 perc alatt sikerült.

Brooke elmondta, hogy egészséges életmódot folytatott a terhessége alatt, hogy a leggyorsabban visszatérjen a ringbe, és gondoskodhasson a családjáról.

Adams jelenleg nem áll szerződésben egyetlen profi szervezettel sem. Az év elején még láthattuk pár Impact adáson de június 8-án egy Facebook live bejelentkezésen elmondta, hogy már nem tagja a GFW roster-ének. Beszélgetett más profi birkózókkal, akik szintén anyukák, például Madison Rayne és Taryn Terrell, hogy visszatérjenek a ringbe. Amikor a visszatérésről kérdezték, Brooke elbizonytalanodott.

Ez a millió dolláros kérdés. Ez egy örök dilemma magammal. Nem csak anya vagyok, hanem még mindig az a szexi sportoló is, aki ringbe lép és a kötél tetejéről ugrik könyökkel bárkire, tudván, hogy fenn áll a veszélye, hogy megsérülök, és nem tudom felnevelni a fiamat. Jelenleg a fitnesz világában próbálok segíteni az embereknek, de azt megtehetném a pankráció mellett is.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.