Header Ads

Brock Lesnar a SummerSlamen távozhat a WWE-ből!

Az eheti Monday Night Raw nyitányán megdöbbentő dolgot jelentett be Paul Heyman.

Fotó: WWE

Az Universal Bajnok Brock Lesnar és szószólója Paul Heyman a General Manager Kurt Anglet zavarta közbe. Heyman elmondta, hogy tudja mi a célja Anglenek a WWE vezetőségével együtt. Szerinte az ő céljuk megbuktatni a Fenevadat és elvenni a Universal Címet tőle, igen ám, de ha ez megtörténik, akkor a SummerSlam éjszakáján Brock Lesnar távozik a WWE-től. Ezután mindenkit megnyugtatott mondván az ügyfele az este után továbbra is vitathatatlan Universal Bajnok lesz.
Lehet mindezzel előkészítenek egy olyan történetet mely szerint Brock Lesnar távozik a WWE-től, hogy a UFC-ben összecsapjon a szervezet Lightweight Bajnokával Jones Jones-szal. Ezt követően visszatérne valahol a Royal Rumble környékén, lehet meg is nyerné a 30 emberes mérkőzést amellyel kihívná az aktuális világbajnokot Roman Reignst a WrestleManián.

3 megjegyzés:

 1. Micsoda? Jon Jones-al? Ez nem kamuhír?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Már hetek óta ez a pletyka megy, hogy Jon Jones és Brock mérkőzést akar vívni a UFC novemberi számozott gáláján. Jones most a hétvégi győzelme után ki is hívta Brockot (szeretne feljebb menni súlyban) és ami a WWE-ben azt jelenti, hogy igen az a valóságban nem, tehát Brock tényleg veszíteni fog a SummerSlamen.

   Törlés
  2. Ja értem,azt hittem a Daniel Cormier elleni meccse később lesz,ezért is csodálkoztam ezen a dolgon de így mostmár érthető.Az biztos hogy Brock vs Jones rengeteg pénzt fog hozni az UFC-nek.Eléggé meglepő hogy pont ők ketten fognak egymás ellen harcolni,főleg úgy hogy mindenki azt hitte Lesnar végleg befejezte az MMA-t

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.