Header Ads

Brie Bella szerint Daniel Bryan újra birkózni fog!

A korábbi világbajnok felesége szerint Bryan minden lehetőséget megragad egy jövőbeni visszatérésre.A Bella-ikrek a "From the Top Rope" podcast vendégei voltak, ahol sok más téma mellett Daniel Bryan jövője is szóba került. Brie ezzel kapcsolatban elmondta, hogy Bryan túlnyomásos oxigénterápián vesz részt, hogy az agyi sérüléseit kezelje. A WWE orvosai anno megállapították, hogy a sorozatos agyrázkódások következtében Bryan agyának halánték-falcsonti területe károsodott, ami rángógörcsökhöz vezetett. A visszavonult birkózó már több mint negyven kezelésen esett át, és Brie állítása szerint eldöntött tény, hogy ha megkapja a zöld lámpát, birkózni fog, ha nem a WWE-ben, akkor másutt. Brie maga azt mondta, hogy teljes mértékben támogatja Bryant a döntésében.

Mint ismeretes, bár számos WWE-n kívüli orvos olyan szakvéleményt fogalmazott meg, hogy Bryan folytathatja a pályafutását, a szervezet által megbízott szakemberek következetesen elzárkóztak ez elől. Bár rendszerint nem kommentáljuk híreinket, ezúttal mégis le kell írnunk, hogy az alapján, amit az agysérülések mibenlétéről megtudtunk, és figyelembe véve, hogy milyen szövődményekhez vezettek a birkózóknál az elmúlt évtizedekben, NEM tartjuk jó döntésnek, hogy a friss apuka, Daniel Bryan kockára tegye az egészségét és a jövőjét. De a sorsa természetesen a saját maga és az orvosok kezében van.

2 megjegyzés:

  1. Ha azt vesszük, hogy MÁS birkózóknál milyen szövődményekhez vezettek az agysérülések és tágabb értelemben a pankráció, akkor egy családos birkózónak sem volna szabad ringbe lépnie.
    Bryan felnőtt ember és nem hülye, gondolom, ő is kikérte nem egy orvos szakvéleményét.

    VálaszTörlés
  2. Sajnos az is baj, hogy egy olyan szervezethez fog menni, hol még az agyfasz sokszor előkerül (NJPW), és ott még komolyabb sérüléseket tud szerezni. Csak ne Kennyvel tegyék össze, mert ő az első dragonnal megölné Danielt, bár ennek ellenére, és az Evil esetet leszámítva Omega a legbiztonságosabb pankrátorok közé tartozik. Azért tudom, hogy köcsögség, de azért egy Naito vs Bryan meccset megnéznék--de inkább jobban belegondolva inkább kihagynám, egy élet többet ér, mint egy kurva meccs.....

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.