Header Ads

BREAKING: Alberto El Patront megfosztották az egyesített világbajnoki címtől!

A GFW lezárta az Alberto El Patron felfüggesztését körülvevő események belső vizsgálatát.
Fotó: Impact Wrestling
 A GFW 2017. július 12-én bejelentette, hogy El Patront határozatlan ideig felfüggesztették. A vizsgálat során a hatóságok megállapították, hogy Paige-nek szembe kell néznie a vádakkal, Albertót azonban felmentettek minden vád alól. El Patron a felfüggesztés óta nem dolgozott a GFW-nél. Egy rádióműsorban a hónap elején Paige, és Alberto elmondta Bully Ray-nek és Dave Lagrecának, hogy hamarosan vissza fognak térni a munkába, Paige a WWE-hez, El Patron a GFW-hez. Mivel több adást rögzítettek, amin Alberto aktuális nehézsúlyú bajnokként szerepelt, nem tudtak érdemleges döntést hozni.


A GFW pankrátoraitól, különösen egy világbajnoktól illendőbb viselkedést várunk. Megbeszéltük Alberto-val, hogy le kell tennie a bajnoki címét. Arról, hogy mikor térhet vissza a rosterbe, még nem született döntés. - írta a GFW hivatalos közleményben.

Érdekes lesz látni hogyan alakulnak a héten a dolgok, ugyanis Alberto-t már promózták Low-Ki ellen a csütörtöki Destination X élő adáson az egyesített GFW világbajnoki címért.
Fotó: Impact Wrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.