Header Ads

Bobby Roode tervek

A Glorious One az eheti SmackDown Live-on debütált a fő rosteren.
Fotó: WWE
A Wrestling Observer Rádióban az a teória született meg mely szerint Bobby Roode veheti át a John Cena által üresen hagyott babyface szerepet a SmackDown-on. Korábban arról volt szó, hogy Baron Corbin heel szerepét veszi át, de az a helyzet, hogy babyfaceként érkezett a nagyok közé. Persze bármikor megvan az esélye, hogy heel turnt vegyen, de Meltzer szerint kevés az esély erre. Dave szerint ez esetben a bevonuló zene is probléma lenne, mert önmagában már ez is face-é teszi, amely igaz mert a számot az egész aréna énekli.

Mindez azt jelenti, hogy Nakamura és AJ Styles mellett ő lesz a SmackDown egyik face arca, így nagyon valószínű, hogy célba veszi a világbajnoki címet, ha Shinsuke elbukja viszályát Mahal ellen.

1 megjegyzés:

 1. ez mind szép és jó, de akkor ki lesz a heel?
  mahal amint bukja az övet megy vissza jobberfalvára, leaglábbis nehéz lesz komolyan venni, sokan még az övvel sem tudják, corbinnak ugye vége akkor ki?
  jelen esetben senki
  az sd nek nincs top heel karaktere
  nakamura nem lesz heel, legalábbis nem tudnám elképzelni, mert imádják, aj vel is ugyan ez a helyzet, nála a heel szerep egyszerűen nem működik, mindig face reakciókat kap
  roodra is nagyon jól reagáltak, de az nxt ben is ez volt mégis egész jól alakította a heelt
  talán még randy az akivel nem tudnak mit kezdeni, így róla még eltudnám képzelni hogy visszakerül a main event storyba immár heel ként, de ez még így is nagyon kevés

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.