Header Ads

Bobby Lashley a közös munkáról az Egyesült Államok elnökével

Bobby Lashley a közelmúltban beszélt az Orlando Sentinel Jay Reddick-el a közelgő GFW Destination X gálájáról, a Donald Trump-pal közös munkáról, és a jelenlegi GFW cég átformálásáról.
Fotó: WWE
Közös munka Donald Trump-pal a WrestleMania 23-on:
Azt gondolom, sok ember azt várja, hogy azt fogom mondani, hogy Trump egy arrogáns ember, de én nem így gondolom. Amikor először találkoztunk, csak azért jött oda, hogy bemutatkozzon. Kezetráztunk, és azt mondta: Úgy néz ki, hogy együtt fogunk dolgozni. Aztán viccelődött, és bemutatta családját és a gyerekeit. Csak egy pár alkalommal dolgoztunk együtt, de szerény volt, soha nem próbálta átvenni az irányítást, próbált mindig mindenben segíteni, és kihozni a legjobbat a közös munkából. Amikor ennek vége lett, azt mondta, hogy ez után minden lány fel fogja ismerni a Times Square-en.
A Matt Sydal elleni mérkőzésről a Destination X-en:
Soha nem néztem szembe olyan emberrel mint ő. Alacsonyabb és agilisabb - és akkor nézz rám pont az ellentétem. Jó dolog, hogy  ismerem a stílusomat és tudom használni ellene. Magabiztosnak érzem magam.
TNA-Impact-GFW cégváltásról:
Mi most abban a helyzetben vagyunk, amiben minden cég van amikor rendszerváltás történik. Haladunk előre az úton. Nem akarom azt mondani, hogy a dolgok rosszak, mert én nem vagyok pesszimista. Nekünk szükségünk volt a változásra. Sok bizonytalanság van, de ennél a pontnál bízok azokban a döntésekben, amiket hoznak.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.