Header Ads

Bobby Lashley is szorít Ric Flairnek.

Bobby Lashley interjút adott a Real Sportnak, amiben kitértek az Alberto El Patron incidensre, Ric Flair egészségügyi állapotára, és az agyrázkódásokra a küzdősportokban.


Fotó: Impact Wrestling
GFW felfüggesztette, és elvette a nehézsúlyú bajnoki címet Alberto El Patron-tól:

Nem hiszem, hogy ez a döntés bármit is mondana a cégről. Mindannyian egyének vagyunk, ha odamegyünk és csinálunk valamit, akkor el kell számolnunk a dolgokkal, amiket teszünk. Ez egy szerencsétlen helyzet, nem tudom az összes részletét, mert megpróbálok kimaradni belőle. Az én dolgom és a szerződésem azt mondja, hogy előadóművész legyek és ezzel foglalkozzak, ne azzal, ami a háttérben zajlik. Azt tudom, hogy most felszabadult egy cím, és azért vagyok itt, hogy versenyezzek érte. Most csak erre összpontosítok.


A Ric Flair-rel történtekről:

Én épp utaztam, így nem igazán tudom, mi történt Ric-kel. Ez az ember a pankrációsport úttörője. Ha valakit megkérdezel a pankrációról, rögtön őt említené Hulk Hogan és Rock neve mellett. Szomorú hallani azt, amin most ő átmegy, de ő a Nature Boy. Túlélt már egy repülőgép katasztrófát. Ő egyike a legkeményebb fickóknak a ringen belül és kívül. Mindannyian szorítunk neki, és remélem, minden jól alakul.


Agyrázkódások a küzdősportokban:

Nem volt még dokumentált agyrázkódásom. Amennyire csak lehet, vigyáztam magamra. Egy dolog, amit figyelembe kell venned, hogy a profi birkózásban, mikor belépsz a ringbe, ez bármikor megtörténhet. Lehet, hogy először lépek be a ringbe és kapok egy ütést, amitől agyrázkódásom lesz, de lehet, hogy egész karrierem során soha nem lesz. Ez az üzlet része, és úgy gondolom ennek a kockázata a pankrációban mindig is jelen lesz. Az ex-barátnőm egy pompomlány volt, és azt mondják, hogy a cheerleading a legveszélyesebb sport ilyen téren. A kutatások azt mondják, hogy itt több a baleset mint bármely más sportban. Beszüntetik a cheerleadinget mert ott agyrázkódást lehet kapni? Ott van a rögbi ahol a srácok egymásnak futnak és a földre esnek. Változtat ez valamit azon, hogy sisakot viselnek? Ezek azok a dolgok, amelyekből kiderül, hogy vannak problémák a különböző területeken, és mindent megteszünk, hogy megakadályozzuk ezeket a problémákat, de bizonyos problémák elkerülhetetlenek. Mindig fognak birkózni, mindig lesz labdarúgás és cheerleading. A legjobb dolog, amit tehetünk, hogy időben észleljük a bajt. Ez az egyetlen dolog, amit tehetünk, hogy csökkentsük a nagy problémákat. 

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.