Header Ads

Baron Corbin helyett más lesz a rossz fiú, és az NXT-ből érkezhet!

Rájárt a rúd Baron Corbin-ra, hiszen nem egészen egy hét alatt elvesztette a Money in the Bank táskáját, majd a vasárnapi SummerSlam-en is alul maradt John Cena-val szemben.

http://www.allwrestlingnews.com/wp-content/uploads/2017/08/Baron-Corbin-Bobby-Roode.jpg

A téma megvitatásra került a Wrestling Observer adáson is, ahol nyíltan kijelentették, Baron Corbin-t a Twitteren mutatott magatartása miatt bünteti a szervezet. A WWE szántszándékkal vette el tőle a táskát, és esélytelenül két vállra fektette Cena ellen vasárnap este. Viszont így a SmackDown-nak szüksége van egy igazi Heel karakterre, aki nagy eséllyel az NXT-ben éppen a bajnoki címet leadó Bobby Roode lehetne.

Roode-dal kapcsolatban nemrégiben olyan hírek kaptak szárnyra, miszerint a vezetőség a kiváló munkája miatt már szívesen látná a főműsorokon. Mint megírtuk, nemsokára ismét megrendezésre kerülhet - kerülhet a SuperStar Shakeup, aminek a keretein belül akár Roode a SmackDown műsoraira kerülhetne.

Az is könnyen elképzelhető, hogy már ma este megjelenik a SmackDown Live-on, hiszen szombati vereségével már nincs dolga az NXT-ben.

Ti örülnétek Roode debütálásának?

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.