Header Ads

Az új GFW Global Champion: Eli Drake!

Az eheti GFW IMPACT! adáson új bajnokot avatott a szervezet. Egy 20 emberes Gauntlet meccset hirdetett ki a Destination X-en a visszatérő Jim Cornette, hogy így szerezze meg a győztes a bajnoki övet, miután Alberto El Patron-t megfosztották a címétől. 
Fotó: Impact Wrestling
Eli Drake és Eddie Edwards elsőként léptek a kötelek közé, és ők voltak az utolsók is akik megküzdhettek a bajnoki övért. Mindketten túléltek 18 embert, beleértve a debütáló Johnny Impact-et, EC3-t és Bobby Lashley-t. Drake többször a kiesés szélén állt (vagy lógott), sőt volt mikor ki is ugrott a ringből. Az utolsó öt percben azonban mindent megtett, hogy legyőzze Eddie Edwards-ot, ami sikerült is neki.

Drake 2015-ben szerződött az Impact Wrestling-hez, Drew Galloway Rising csapattagjaként. Ez előtt egyszer sikerült bajnoki övet szereznie, amikor megnyerte a King of the Mountain címet. A mostani győzelme azonban ennél sokkal feledhetetlenebb lesz, ugyanis ő az egyesült GFW / Impact Wrestling első nehézsúlyú bajnoka. Drake stabil tagja a cég roster-ének, karizmatikus személyiség és kiválóan bánik a mikrofonnal, ezzel vegyes érzelmeket kiváltva a rajongókban.

Ti örültök az új GFW Global Championnak?

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.