Header Ads

Az ok amiért Homicide nem szerepelt a GFW IMPACT! műsorán

Aki figyelemmel kíséri a GFW IMPACT! adásait, észre vehette, hogy az eheti adásban az LAX klubházas jeleneténél Homicide nem szerepelt.
Fotó: Impact Wrestling

A PWInsider szerkesztője Mike Johnson szerint Homicide kihagyta a GFW legutóbbi felvételeit, mert nem akart szerepelni az új LAX történetben. Homicide, valódi nevén Nelson Rodriguez Erazo, régóta tagja a Konnan Latin American Xchange csapatának.. A TNA-ben töltött idejük alatt az LAX jó sikert aratott, négyszeres TNA Tag csapatbajnok voltak. Mike Johnson jelentése szerint, Homicide - annak ellenére, hogy több pletyka azt állítja, hogy ez igaz - nem sérülés miatt hiányzott a TV felvételekről. A GFW úgy döntött, hogy nem szerepelteti, mivel nem volt hajlandó továbblépni a LAX történéseivel a legutóbbi adásokon.

A korábbi X-Division bajnok Low-Ki, nemrég csatlakozott a csoporthoz, de a kreatív csapatával folytatott vita után elhagyta a GFW-et. Ezek után Homicide remélhetőleg meggondolja magát a folytatással kapcsolatban, ugyanis fenomenális atléta, és ő az LAX egyik eredeti tagja, amely nosztalgikus értéket ad a csoportnak.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.