Header Ads

Az NJPW Kenny Omegából akarta megcsinálni a következő Steve Austint

Kenny Omega Japánban egy igazi box office draw, akit imád a közönség és rengetegen vásárolják termékeit.
Fotó: NJPW
Azonban kezdetben nem az volt a terv vele, hogy mindenki a Cleanerként ismerje a kanadait. Nyilvánosságra hozott egy roppant érdekes tervet Edge és Christian podcastében.

Szóval mielőtt debütáltam volna mint Kenny "The Cleaner" Omega, azt akarták, hogy fektessek le néhány irányvonalat és szabályt. Eredetileg azt akarták, hogy hasonló karakterem legyen mint The Ringmaster Steve Austinnak. A New Japan rajongók a saját maguk rajongóik. Persze volt néhány átfedés, de nagyon sok New Japan rajongó csak a saját termékét ismeri. Szóval úgy hitték menő lenne azt felmutatni, hogy nem tudok japánul vagy válasszam azt, hogy nem beszélem a nyelvet.

Ez a The Cleaner gimmick nagyon jól ellett találva és teljesen máshogy alakultak volna az NJPW dolgai ezen karakter nélkül. Képzeljük el őt, mint a kezdeti Stone Cold a WWE-ben. Talán tervezték az IWGP Million Dollar övet is?

1 megjegyzés:

  1. Nézzétek meg az afterbuzz-os podcastet is, ott is fantasztikus dolgokat mondott Kenny. Ennek a srácnak fantasztikus agya van, nem potyára a legjobb a világon pillanatnyilag.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.