Header Ads

Alberto El Patron bocsánatot kért a rajongóktól

Mint azt tegnap megírtuk, a GFW elvette a nehézsúlyú bajnoki övet Alberto El Patrontól, és nem szüntette meg a pankrátor felfüggesztését, az orlandói repülőtéren történt incidens miatt.
Fotó: Impact Wrestling
A mexikói pankrátor egy Instagram posztban kért bocsánatot a rajongóitól, amiben az is kiderült, hogy a GFW döntését valójában ő javasolta. Köszönetet mondott mindazoknak, akik támogatták, és reméli, hogy egyszer újra a bajnokuk lehet.
A GFW ezen a héten mutatja be élő PPV műsorát a Destination X-et, aminek a történetét nagyban befolyásolja a tegnap meghozott döntés. Albertónak már megvolt a kihívója a nehézsúlyú bajnoki címért Low-Ki személyében. A gála utáni napokban veszik fel a GFW legnagyobb PPV-jéhez, a Bound for Glory-hoz vezető adásokat, ami november 5-én kerül megrendezésre. Érdekes lesz látni, hogy alakul a nehézsúlyú bajnoki cím sorsa így, hogy Albertót három hónapig biztos nem láthatjuk képernyőn. Vajon a korábbi bajnok Bobby Lashley, vagy akár Moose (aki elvesztette a Grand Champonshipet) kerülhet a bajnoki cím közelébe?

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.