Header Ads

A korábbi WWE sztár ma este térhet vissza!

Az év második legeseménydúsabb hétvégéjén van túl a WWE, hiszen a hétvégi Takeover, és SummerSlam majd a tegnapi esti RAW műsor a Brooklyn-i közönségnek hála teljes mértékben WrestleMania hangulatot élesztett az emberben. Úgy tűnik, hogy Brooklyn a ma esti SmackDown adásnak is megfelelő helyszíne lehet.

Fotó: 411Mania

Shelton Benjamin jelenleg New York-ban tartózkodik, és nagy esély mutatkozik arra, hogy a korábbi bajnok, ma este, hosszú évek után ismét a WWE ringjében szerepeljen. Benjamin végre a WWE orvosaitól is zöld utat kapott, mielőtt előző héten aláírta a szerződését a szervezetnél. A vállsérülése miatt sajnos a korábban tavalyra tervezett visszatérése elmaradt, ám akkor a SmackDown csapat tagja ként pedzegették a nevét, ami nagy eséllyel most sem változott meg.

Mint korábban kiderült, Bobby Roode a RAW csapatbuszán utazott tegnap este, akik a Barclays Center-be tartottak. Roode nem debütált tegnap este, viszont mint arról beszámoltunk, Corbin nem megfelelő viselkedése miatt a szervezett jóformán elvetett minden lehetőséget vele kapcsolatban, és Roode-ban látja a kék csapat új gonosztevőjét.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.