Header Ads

A John Cena - Roman Reigns szegmens teljes magyar fordítása

A tegnapi nap folyamán egy már nagyon régen várt szegmenset láttunk két kiemelkedő alak között.
Fotó: WWE
Az utóbbi években csak nagyon ritkán született ilyen szegmens, amely így megmozgatja a pankrációs világot. Most ezen mindenki felkapta a fejét és legalább olyan fontos ez most mint CM Punk pipebombja, de az akkor nagyobb port kavart. Úgy éreztem ez egy történelmi szegmens, amelyet le kell fordítanom, hogy a magyar rajongók pontosan tudják mi is hangzott el ezen az adáson John Cena és Roman Reigns szájából.

Kurt Angle: "Köszönöm! Egy történelmi mérkőzést jelentett be a WWE.com a mai nap folyamán. A történelem során először a No Mercyn láthatjuk a "Big Dogot" Roman Reignst John Cena ellen. Azért vagyunk itt ma este, hogy a mérkőzést hivatalossá tegyük, szóval üdvözöljétek John Cenát."

Michael Cole: "Volt szerencsém és kiváltságom közvetíteni John Cena nagy meccseit, több nagy meccset a karrierje során, de most ezt mondom: A Cena vs. Reigns a No Mercyn egy nagyon nagy párosítás, egy WrestleMania típusú meccs."

Jerry Lawler: "Ebben igazad van, én már akkor itt gondolkoztam mielőtt Cena ide jött, de azt kell mondanom, hogy ez a srác az, akinek nem furcsák a nagy meccsek és most egy újabb elé néz."

Corey Graves: "Nem tagadás mindketten John Cena és Roman Reigns, amikor ringbe lép meg kell tapasztalnod ezt az erőt."

John Cena: "John Cena vs. Roman Reigns ez egy WrestleMania kiválóság, de Kurt Angle, szeretem a swag neved, készen áll arra, hogy csináljuk, én is készen állok arra, hogy csináljuk, ti készen álltok, hogy lássátok, megfogjuk csinálni a No Mercyn élőben a WWE Networkön. Ez, ez az oka annak, hogy a Hétfő Esti Rawra jöttem, hogy szemtől szemben álljak a ringben az emberrel, aki azt mondja ő futtatja a helyet. A Nagy Kutyával (Big Dog), a Sráccal, és ha nem hiszel ebben, csak kérdezd meg, elfogja mondani. Miért ne? Mert mióta Roman Reigns betette a lábát ebbe a ringbe nem csak egy jó befektetésű távlat, Roman Reigns egy jó befektetésű távlat, aki megvan védve bárki ellen, mindenki ellen aki az útjára lép. És akkor ott vagyok én, mi már nagyon sokat voltunk együtt, ti ismertek engem, én ismerlek titeket. Tudjátok semmit sem kell adnom, hogy tudjátok én vagyok az a krapek, aki sehonnan sem kap védelmet. Na és ezért akarok megküzdeni Roman Reigns-szel, mert tudom, hogy Roman Reigns nem akar megküzdeni velem."

Michael Cole: És itt van a Big Dog. John Cena egy szabadúszó, oda megy ahova akar a WWE-ben, múlthéten jött a Hétfő Esti Rawra. Ezt modnván: Egy emberért jöttem ide, és ez az ember Roman Reigns. Corey te mit gondolsz Roman Reignsről?

Corey Graves: "Azt gondolom ez pont az, amiért Roman Reigns él, egy küzdelem, lehetőség, ahol bizonyíthatod, hogy vitathatatlanul te vagy a legjobb."

Michael Cole: "King mit gondolsz John Cena mondatáról, hogy Roman Reigns nem akar vele megküzdeni?"

Jerry Lawler: "Nem hiszem, hogy Roman Reigns hisz ebben. Azt gondolom Roman Reigns már régóta érezte, hogy nagy ellenfele John Cenanak, de még ez nem történt meg."

Corey Graves: "John Cena egy hatalmas árnyékot vet, amely árnyékből Roman Reigns még nem tört ki, ehhez le kell győznie John Cenát."

Roman Reigns: "Hagy tisztázzam a dolgokat. Ez nagyon jó Memphis, de meg kell magamat védenem. Szóval nem akarok megküzdeni veled? Nem akarok megküzdeni veled, ez van a fejedben. Talán te nem érted ezt, valószínűleg ezt még senki sem mondta neked John. De te nem vagy az a nagy valaki mint gondolod. Ez egy tény, nem érdekel mit értél el vagy, hogy mit terveztél, én tettem valami olyat, amit te soha. Visszavonultattam The Undertakert a WrestleManián. Szóval ez talán nem az, hogy nem akarok megküzdeni veled, talán csak nincs szükségem rá."

John Cena: "Igaza van, igazad van neked nem kell megküzdened velem, te vagy a sokra tartott Roman Reigns, te vagy a Big Dog, mindenki tudja ott hátul, mindenki itt kint, olyas valahogy még mindig próbálom ezt megérteni. Látod Roman mióta a megosztó alaknak hívnak, minden héten az emberek éljenezek, mert kiállnak azért amiben hiszek, és vannak emberek akik kifütyülnek, mert nem, de minden egyes héten hallok embereket, akik azon nyomban szeretnék megváltoztatni karakteremet, talán egy kis heel turnel. De veled ez más, nem tudom, hogy ezelőtt bárki is mondta volna neked. Ők oda vissza mennek veled, mert amikor rád néznek látják, amit én látok, egy olcsó seggű vezetőség által kreált John Cena hasonmást. Ez a fazon itt nem a Srác, hanem csak egy srác, egy srác aki reménytelenül próbál betölteni egy űrt, amit sohasem fog. Hallgass figyelmesen fiatalember, én nem The Undertaker vagyok, nem egy sebzett veterán vagyok a karrierje végén rossz csípővel. Én a leggyorsabb, a legerősebb és a legéhesebb vagyok mint bármikor az egész életem során, és az oka, hogy nem fogod aláírni, az, hogy tudod, ha megteszed a Birodalmadnak, annyi."

Roman Reigns: "Megint megcsinálta, ő király ebben, bármit megfoghat és megbolygathat, ez az amit ő tesz, de eldobom az agyam, hogy ő kijött ide és arról beszél, hogy azért fütyülitek ki, mert azt akarjátok, hogy rossz fiú legyen. Kifütyülnek, mert először is szar vagy."

John Cena: "Vele ez még rendben van, de ő aranyérmet nyert." (Utalván a "You Suck" kántálásra.)

Roman Reigns: "Csak fogd be egy kicsit. Mit szólnál ehhez? Másodszor pedig."

John Cena: "Haladj előre és találd meg, haladj előre. Várok. Ez egy promó kölyök, ha te akarsz lenni a Big Dog meg kell tanulnod, hogyan kell ezt csinálni."

Roman Reigns: "Az oka annak, hogy kifütyülnek az, hogy átlátnak rajtad. Nem vagy igazi. Te egy bólogató János vagy, akinek meg kell tanulni mindent, hogyan kell csinálni, vagy azt hogyan legyen bárki is. Szóval ezt is elrappeled, te csak egy elmúlt szajha vagy. Na most már hallasz engem mi? Nem csak ez, ő egy részmunka idős hamis seggű szajha. Minden nap kidolgozom a seggem, pénteken, szombaton, vasárnap, hétfőn minden egyes héten, míg te a Today Showban szerepelsz. Talán felugrasz a nagy öreg buszra és eljössz egy WWE műsorra, ha eleget fizetnek érte. De mit fogsz valójában csinálni John? Mit fogsz tenni? Felugrasz a buszra azzal a nagy seggű lapáttal. Azzal a nagy lapáttal, ezt fogod tenni, elfogod ásni a fiatal tehetségeket csak annyira amennyire tudod. Mert ez az amit csinálsz. Így tudsz a hegy csúcsán maradni. Mindent megtudsz csinálni. Te csak egy háttérben álló cápa vagy, de az oka annak, hogy te nem kedvelsz engem, ami irritál velem kapcsolatban az, hogy engem nem tudsz elásni John. Nem tudsz megérinteni, az egyetlen srác vagyok a WWE-ben, akit John Cena nem láthat. Szóval mond meg nekem. Miért akarnám kockáztatni saját magam, az én örökségemet, az én származásomat, hogy a következő John Cena legyek? Amikor lehetek az egyetlen és megismételhetetlen Roman Reigns."

John Cena: "Befejezted? Befejezted? Látjátok, mert Roman Reigns egy udvari bolond. Roman Reigns egy átkozott udvari bohóc és a régi mondás az, hogy jobb a szádat befogni, hogy az emberek ne tudják milyen hülye vagy. Te lesétálsz ide és használod ugyanazt a kifogást, amit minden egyes személy korábban. Te, az összes ajándékoddal, az összes lehetőségeddel, mersz engem kritizálni. Ez nagyszerű, ez nagyszerű Big Dog, gratulálok 5 év kellett hozzá, hogy elmondj egy tűrhető promót. Oké, szóval mindenki ott hátul azt hiszi, hogy nekem van egy misztikus ásóm, vannak nekem ezek a mágikus erőim, hogy mindent én irányítsak, mindenki sorsáról én döntök. Csávókám elmondhatom, hogy nézeteid hülyék, hallgass rájuk, övék a kulcs, mindig is az övéké volt, mindig is az övéké lesz. De te kritizálsz engem, ami jó, mert én már itt vagyok 10 éve és még mindig nem fáradtam el, még mindig elég erős vagyok és sokkal edzettebb. De te ténylegesen abban hiszel, hogy én egy cápa vagyok, aki mindenkit padlóra visz, én a csúcsra úszok, őket meg a víz alatt tartom bármibe is kerüljön. Én nem te vagyok, már öt éve nem szerepeltem a WrestleMania főmérkőzésein, a SummerSlamen a nyitó meccsben szerepeltem, megtiszteltek és kiváltságot kaptam, hogy kiérdemeljem a United States Bajnoki Címet, karrierem ezen szakaszában és használjam mint egy lehetőséget, hogy bemutassak új szupersztárokat a WWE-nek, mint Kevin Owens vagy AJ Styles, csak néhány név közülük. Te egy viccet csináltál a US Címből és itt állsz és engem kritizálsz, oké én téged kritizállak. Azért vagyok még mindig itt, mert te nem tudod elvégezni a munkád. Amikor idejössz erre a helyre, te még nem tanultad meg, de egyetlen szabály van, fent maradsz vagy félreállsz, az elmúlt évek során nagyon sokan félreálltak, de senki sem tudott fent maradni. Majd végül halottam erről az egy srácról, a Srácról, a Roman Reignsről az egyről, aki fent maradhat. És akkor rád nézek és figyelek rád. Szégyenben kéne érezned magad egy part-timer miatt, mert ezt én félállásban jobban tudom csinálni, mint te valaha is teljes időben."

Karl Anderson: "Fel forrósodott a hangulat ezek között az egók között, egoisták, egoisták, egoisták."

Luke Gallows: "Ez így van nem hiszem, hogy lenne elég hely ebben az arénában az egótoknak."

Anderson: "Ja, John Cena nem egy jó tesó."

Gallows: "Nem."

Anderson: "Roman Reigns nem egy jó tesó."

Gallows: "Nem"

Anderson: "Azt gondolom ezt a kettőt meg kéne leckéztetni két jó tesóval."

Gallows: "Igen, szóval most bemegyünk a ringbe móresre tanítjuk a két kockát (nerd)."

Kurt Angle: "Várjunk, úgy tűnik mindenki harcolni akar ma este. Gallows és Anderson megküzdetek John Cenaval és Roman Reigns-szel most azonnal."

Végül a Tag Team meccsen Cena és Reigns legyőzte a Club két tagját. A teljes szegmenst és a mérkőzést itt nézheted vissza HD-ban 49:20-tól:

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.